sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ja sitä levyä nyt pyörimään niinkuin olisi jo ja sukupuolieroja


Ehkä harvemmin kuin 5krt kymmenestä jos on ns todella energisellä ja hyvällä ja luottavaisella tuulella siihen ei isketä esteitä tielle. En tiedä miksi mutta jos ei flunssa iske niin ainakaan se toivomasi ihminen ei olekkaan siellä jossa oletit, tulee pääkipu tai joku muu nyt vain koittaa laittaa kapulaa rattaisiin.

Mikään ei ole ko tilanteessa helpompaa kuin luovuttaa, lähteä kotiin, mennä nukkumaan ja murista että kiitti vaan v##### tästäkin.

Toinen vaihtoehto on laittaa volumea kovemmalle, ottaa se burana, juoda tuplakahvi, tupladrinkki ja vetää se ilo pintaan ns väkisin. Jos on yksi perjantai aikaa niin se ilohan revitään sieltä jos niin on itsensä kanssa päättänyt ja mitään oikeasti vakavaa ei ole esteenä.

Jostain syystä ko ajatus ei tunnu toimivan useilla tytöillä, kun tytöille tulee pää kipeäksi tai alkaa väsyttää he useimmiten olettavat että joko joku toinen piristää heitä tai sitten lähdetään kotiin. Niimpä tyttöjen kanssa kemuttaminen vaikka muutoin niin kivaa onkin, on aina vähän riskialtista kun koskaan ei tiedä koska tulee joku väsy, pääkipu yms hiljainen hetki jonka jälkeen pitäisi joko olla itse tai palkata jonglööri jostain jos illan haluaa vielä pelastaa.

Poikien kanssa jos ollaan sovittu että se yksi perjantai mennään pitkästä aikaa ulos niin se on aivan sama kuinka kuolemanväsynyt yksi tai toinen on tai onko nuha tai pääkipu mutta jos jätkien kanssa ollaan pitämässä kekkeriä niin kekkerithän silloin pidetään.

Mitä, mitä, yritänkö nyt vihjailla että perjantain kemutus ei ollut ihan sieltä hauskimmasta päästä, en vain yritä vaan sanon suoraan.

Hyvä on, ansaitsin sen osin aivan täysin. On siis olemassa tyttö joka on käytännössä hieman osoittanut kiinnostusta jo kuukausitolkulla ja minä olen aina ollut vain kohteliaan ystävällinen mutta vaikka hän on niin selvästi odottanut että minä teen seuraavan askeleen niin en ole tehnyt.

Puolustuksekseni on tosin mainittava pari asiaa, a en valitettavasti kokenut mitään ihastusta ensisilmäyksellä ja b hän on kanssani samassa työpaikassa ja en noin periaatteessa kannata työkavereiden kanssa touhuamista koska ne kun menevät kiville niin sen jälkeen ei ole kivaa missään...nimimerkillä kokemusta on, tosin vuosikausien takaa mutta kuitenkin.

Silti olen pitänyt meidän flirttailusta paljon ja on se tavallaan vähän edistynyt, ehkä noin 2viikkoa sitten halailtiin pitkään erään illanvieton päätteeksi, jutellaan kokoajan enemmän päivisin vaikka työmme eivät kohtaa lainkaan yms.

Voisiko olla vielä vähän sekavampi, no voin yrittää. Eli on siis olemassa tyttö joka kahden muun ihmisen kanssa pyysi minua ulos pe tai siis jo keskiviikkona. 2 tuli ko paikkaan mutta tämä yksi lähtikin eilen lomalle eikä häntä näkynyt siis maillahalmeilla.
Ja ei siinä vielä kaikki mutta kaksi olivat sitten väsyneitä ja klo 11 tajusin että tästä tule tänään sitä kuuluisaa lasta eikä mitään muutakaan.

Harmittaa, ison hyppysellisen verran ainakin. Ei siis sikäli, en nyt ainakaan vielä usko että hän on tuleva muru edelleenkään mutta flirttailu, leikki, kissan kiertäminen kuin kuuman puuron...on silti aina kivaa


Asiasta vähän seinään, toinen sukupuoliero joka tuli mieleen. Siinä missä käsittääkseni ainakin usein tytöt noin niinkuin keskiverrosti eivät käytännössä arvosta miestä joka piirittää heitä pitkään tai siis ko mies laitetaan useimmiten kaveri zonelle niin itse ajattelen kyllä päinvastoin. Jos joku tyttö oikeasti näkee vaivaa ja energiaa ja kiinnostusta piirittää minua pitkään niin koen sen a kohteliaisuutena, sinä että ko ihminen ehkä jopa ymmärtää missä minussa tai siis persoonassani on ehkä kyse (sen sijaan että hän haluaisi minua vain esim ulkonäköni :) :) :) takia)ja siis defaulttina ko ihminen päinvastoin kasvattaa sitä pontentiaalisuuttaan ja kiinnostavuuttaan.

Toki se nyt riippuu ihan tapauksesta ja ei suoranainen lahkeessa roikkuminen tietenkään kenestäkään kiinnostavaa tee, samoin kuin ei tee vonkumiset, pakkomielteet eikä epätoivot mutta siis muutoin.


Sama tai siis eri mutta tavallaan vähän sama asia kohteliaisuuksien kanssa, siinä missä ainakin useahkot tytöt nauttivat kohtelisuuksista vain jos ne tulevat oikeilta ihmisiltä (eli se puliukon viheltely hyvät kannut kommentilla koetaan hyvin negatiivisena) niin mitä olen muiden poikien kanssa puhunut niin kaikki kohtelisuudet otetaan ilolla vastaan.

Niihin ei toki vastata jos niiden sanoja ei ole omasta mielestä viehättävä mutta kohteliaisuus ja huomio on kohtelisuutta ja huomiota vaikka se tulisi sitten siltä 50vuotiaalta puolipulimummulta joka leo lastumäen äänellä toteaa että ompa siinä pan##### näköinen mies :)

Asiasta takaisin, tuohon tuli väsy ja pitää lähteä asiaan, sitä ei pidä käsittää väärin siis että vaikka voin siitä nyt nuristakkin niin oikeastihan minä pidän siitä.

Minä pidän siitä suunnattomasti että tytöt ovat usein se inhimmillisempi sukupuoli, "heikompi"(please huomaa lainausmerkit) sukupuoli, tietyissä tilanteissa vähemmän typerä sukupuoli, se tekee heistä pehmeitä joka taas on suuuuuuuuuuri osa koko sukupuolen viehättävyyttä ja kauneutta. Jos minä haluaisin seurustella ihmisen kanssa joka käyttäytyy kuin miehet ja joka on kaikissa tilanteissa kuin yksi jätkistä, seurustelisin miehen kanssa.


Päivän videona minulle uutta yhtyettä (monille hyvinkin vanhaa ja tunnettua mutta itse en vain ole aiemmin kuunnellut), löysin viimeyönä selatessani. En kerro minkä toisen yhtyeen jäsen tässä on koska silloin monet jotka eivät ko yhtyeestä pidä jättäisivät kuuntelematta vaikka tämä on hyvin erilaista kuin se ko ihmisen alkuperäinen yhtye.

5 kommenttia:

 1. Olipas mielenkiintoinen postaus:)

  Tähän on kyllä nyt pakko kommentoida, että tuo kemuttelu kysymys ei ole ihan noin suoraan sukupuolesta riippuvainen. Itse kyllä kuulun siihen kategoriaan, että jos on tylsää niin sitten kehitetään sitä tilannetta paremmaksi, eikä jäädä nysväämään ja haukottelemaan, jos siis lähtökohtaisesti on lähdetty johonkin.

  Sen sijaan tunnen vaikka kuinka monta miestä, joita ei saa yhtään mihinkään sieltä kotisohvalta ja jotka lähinnä rakastavat tv:tään enemmän kuin mitään muuta virikettä elämässään ja jos joskus johonkin päästäänkiin niin sitten se mystinen pääkipu, väsy tms. iskee aivan samantien ja pitää lähteä sinne kotiin nysväämään ja nukkumaan.

  Joten ei siis ole sukupuolesta riippuvainen tuo ilmiö. Ok, myönnän kyllä, että saattaa olla, että naisilla on enemmän taipumusta tuohon miihailuun kuin miesporukoilla keskenään.

  Toinen on sitten tuo sinun outo käsityksesi siitä, että naiset eivät muka arvostaisi miestä, joka jaksaa piirittää niitä pitkään. Siis anteeksi mitä? Voitko vähän täsmentää tuota? Minä en tunne ketään naista, joka ei arvostaisi tuota piirrettä miehessä.

  Toki siinä on kyllä sellainen riski, että naiset eivät välttämättä tajua, että joku mies on heistä kiinnostunut siinä mielessä, jos se "piiritys" on miehen puolelta pelkkää tuijottelua ja yleispätevää jutustelua ainavaan, eikä koskaan mitään suoraa moovia, kuten että haluaisin mennä kanssasi ulos tms.

  Tosin siitä on niin sairaan kauan, kun itse olen ollut markkinoilla, että en kyllä enää ymmärrä mistään mitään. Mutta siis todella outoa, jos naiset eivät nykyään enää arvosta miestä, joka jaksaa kärsivällisesti lämmitellä tilannetta.

  Koska kyllä itseäni ainakin huomattavasti enemmän kiinnostaisi mies, joka olisi kiinnostunut myös persoonastani ja näkisi ns koko pakkauksen tavoittelemisen arvoiseksi kuin vain pelkän ulkokuoren perusteella tehdyt arviot / hinku saada pesää nopeasti. Joten kyllä siis mielestäni tuo pätee ihan naisiinkin, kun siis itsekin koet, että nainen, joka pidempään jaksaa olla kiinnostunut, olisi kiinnostunut myös persoonastasi.

  VastaaPoista
 2. No tulipas sieltä heti täystyrmäys :) Kerro nyt vielä että kun keski-ikäinen isohkon olutvatsan omaava mies huutaa humalassa perääsi että tsirbu sulla on hyvä pylly niin otat sen imarteluna? :)

  Hyvä on, ensimmäinen kohta on toki myös yksilökohtainen vaikka useammin se väsy/pääkipu sieltä naisen puolelta tuleekin.

  Toinen kohta eli pitkään piiritys niin siis, joo uskon että teoriassa myös naiset pitävät siitä, siis teoriassa mutta jostain syystä jos niin käy niin käytännössä naiset usein (huom usein, ei aina) sitten laittavat
  ko miehen sinne kaveri kategoriaansa josta ei nousta vaikka taivaalta sataisi kissoja.

  Olen niin monta kertaa nähnyt vierestä kun ainakin minun silmissäni ihan ok mies koittaa piirittää jotain tyttökaveria ja 98% kerroista on ko onneton mies tungettu sinne, "hän on vain kaveri" kategoriaan. Tekikö ko mies jotain väärin, ei tai siis joo, hän osoitti kiinnostustaan ilm liikaa joka sitten mitä ilmeisimmin sammutti tämän toisen osapuolen mielenkiinnon.

  En tiedä, ko juttu-eroavaisuus voi tietysti johtua siitäkin että miehillä ei ole niin tarkkaan piirrettyä viivaa kaveri zonen ja potentiaalisen välillä.
  Tai vaikka olisi niin niiltä pääsee ainakin tietyissä tilanteissa ja sopivan ihmisen kohdalla liikkumaan asteelta toiselle ihan eri helppoudella.

  Toki kyse voi teoriassa ainakin olla siitäkin että naiset ehkä "piirittävät keskimäärin paremmin" tai siis harvemmin sortuvat siihen turnoffin aiheuttavaan please, please, please, please aneluun/epätoivoon.

  VastaaPoista
 3. Hah - no tuossa olit kyllä täysin oikeassa, että naiset ei keskimäärin tykkää niistä huomionosoituksista ei-toivoituilta henkilöiltä, kuten pultsarit ja itseään 30 vuotta vanhemmat äijät jos nyt siis lähtökohtaisesti sattuu pitämään samanikäisistä henkilöistä.

  Tuo on kyllä todella mielenkiintoista tuo miesten sujuva siirtyminen kategoriasta toiseen naisten suhteen, sillä naisilla se ei vaan ihan toimi noin mielestäni. Itselläkin on aina, siis ihan aina, käynyt niin, että jos olen kuvitellut useitakin vuosia olevani pelkästään kaveri jonkun miehen silmissä, niin jossain vaiheessa se mies on alkanut suunnittelemaan/haaveilemaan muutakin. Noin on käynyt 100% tapauksista ja sen takia en usko enää siihen, että miehet ja naiset voisivat olla pelkästään kavereita, koska se homma sen miehen puolelta alkaa jossain vaiheessa muuttua muuksi.

  Varmasti tuota voi tapahtua toisinkin päin joskus naisten puolesta, mutta silloin on kyllä kyseessä nainen, joka on jo lähtökohtaisesti ajatellut miehestä muuta kuin pelkkää kaveruutta.

  Mutta kieltämättä nyt kun tarkemmin mietin asiaa, niin naiset yleensä tuntuvat aika nopeasti tekevän ne päätökset miehistä kategorioihin 1) haluttava 2) ei haluttava

  Ja kieltämättä tuolta ei-haluttava - tasosta on aika supervaikeaa päästä sinne haluttava-tasolle naisen silmissä.

  Mutta ei se kyllä täysin mahdotonta ole.

  VastaaPoista
 4. Niin, tuosta zonelta toiselle siirtymisessä ollaan kyllä samaa mieltä ainakin tutustumisen alkuvaiheessa mutta sitten taas ei se kuitenkaan minusta tarkoita sitä että mieskään siitä oletuksena aina haaveilisi.

  Sen takia en sitten oikein voi tuota ystävyys juttua sitten allekirjoittaa. Johtuneeko minusta vai ystävättäristäni mutta hyvin meillä tuntuu menevän ilman että kumpikaan osapuoli on vuosienkaan jälkeen osoittanut mitään kiinnostusta mihinkään muuhun.

  Tämä siis nimimerkillä, miltei puolet kavereistani ja ystävistäni on naisia ja ei, en ole kyllä haaveillut yhdestäkään heistä (ok joku heistä on ex joten hänen kohdallaan silloin aikoinaan tietysti kun oltiin yhdessä).
  Minusta ko ihmiset ovat vain aivan hemmetin mahtavia ihmisiä mutta he ovat sitä riippumatta siitä mitä sieltä pöksyistä löytyy.

  Toisaalta täytyy sanoa että en kyllä myöskään vastaavasti halua ketään naista kaverikseni vain sen takia että hän on nainen tai siis miksi ihmeessä haluaisinkaan. Ei naiseus tai mieheys ole mikään kaveruuden saatikka ystävyyden perusta ja jos joku ei ole ns hyvä tyyppi tai muuten vain ei synkkaa niin ei se sukupuoli sitä asiaa muuksi muuta.

  VastaaPoista
 5. Tuo oli muuten harvinaisen virkistävää luettavaa.

  Ehkä minulla on vaan käynyt huono tuuri, tai todennäköisemmin vedän puoleeni tietyn tyyppisiä ihmisiä niin miehissä kuin naisissakin, koska on mulle kyllä tapahtunut ei-toivottuja käyttäytymisiä myös naispuolisten ystävien toimesta ja olen joutunut jälkeepäin miettimään, että mikä meni vikaan.

  Mutta oikeasti tuo mitä sanoit, on superhienoa ja toivoa antavaa, koska minä pidän miehistä ihan oikeasti myös kaverimielessä ja on lohdullista tietää, että on miehiä jotka ajattelevat samoin myös naisista.

  VastaaPoista