tiistai 16. maaliskuuta 2010

Valoa

Minähän olen hyvin hyvin skeptinen monille ns vaihtoehtoisille jutuille (poislukien esim musiikki ja kasvisruoka mutta ne ei nyt liity tähän) mutta mitä kun joku juttu vaan itselle toimii, ihan sama uskooko siihen mutta jos ja kun olo on jonkun hoidon jälkeen on noin 10krt parempi kuin ennen sitä niin sama mikä placebo on kyseessä, minä otan ilon ja avun irti siitä huolimatta.

Tunnustan olevani sen verran mukavuuden ja hyvinvoinnin perään muutenkin että aina välillä haaveilee kun olisi se ylimääräinen aika ja raha ja kävisi kaikenlaisilla parantajilla urheiluhieronnasta vyöhyketerapiaan, jalkahoidosta intialaiseen korvakäytävä putsaukseen vaikka joka viikko. Tietenkään unohtamatta omaa terapeuttia, työelämä valmentajaa jnejne :)

Todellisuudessa aikaahan on ja olisi nyt ehkä varaakin mutta en tiedä, silloin kun voi hyvin niin ei tule mentyä koska ei ole syytä ja silloin kun voi huonosti, no ei silloin ole energiaa mennä.

Rakkautta jokaisen iltaan/yöhön ( ja ei täydy huolestua, lupaan etten ala nyt sen kummemmin hörhöilemään :)

2 kommenttia:

  1. Voisitko suositella tuollaista energiahoitoa lahjaksi miehelle? En ole aiemmin kuullut sellaisista, mutta pieni googlailu kertoi siitä jotain. Onko tuollaisesta hyötyä mikäli ei ole mitään suurempia ongelmia tai stressiä tms. mitä haluaisi purkaa?

    VastaaPoista
  2. Hmm täytyi googlettaa itsekkin ja itseasiassa erehdyin nimistä ja energiahoito onkin ilmeisesti hieman toinen asia.

    Jokatapauksessa voisinko suositella niin en, ihan jo siksi että vaihtoehtoiset hoidot on aina vaihtoehtoisia/hörhöilyä ja jos ja kun niiden tehoa ei voi todistaa niin siinä missä jollekkin toimii niin toinen kokee itsensä huijatuksi.

    Jos miehelle haluaa ostaa jonkun hoidon lahjaksi niin suosittelisin ihan klassista hierontaa (urheilu tai perinteinen). En ole ainakaan vielä koskaan kuullut ihmisestä joka ei olisi pitänyt siitä :)

    VastaaPoista