maanantai 11. toukokuuta 2009

Se on vain väärin

Kerron kaikille naislukijoille salaisuuden, jokaista miestä korventaa kun hän näkee exänsä ensimmäistä kertaa jonkun toisen kanssa. Sillä kauan tapauksesta on tai kumman aloitteesta suhde loppui yms ei ole suoranaisesti tekemistä sen kanssa. Oikeastaan vaikea selittää mikä siinä on ja siksi otsikko pääseekin lähimmäksi tunteen kuvausta, se on vain väärin.

Toki tunteeseen tulee extra aromi jos pariskunta näyttää erityisen onnelliselta yhdessä ja itse on sinkku - tekisi mieli näyttää kieltä mutta luonnollisesti herramiehenä tyytyy vaihtamaan muutaman mitään sanomattoman lauseen (mukava tavata..joo ihan helvetin kiva) ja jatkamaan matkaa.

Super extraa tulee tietysti jos itse on se jätetty osapuoli mutta silloin siinä onkin jonkinlainen oikeutus ja se on jotenkin järjellä selitettävissä.

Hassuinta on että näissä yhteistuumin yms päättyineissä jutuissa vitutus koskee vain ensimmäistä tapaamista ja seuraavalla kerralla saattaa jopa oikeasti olla ihan kiva tavata..mutta se ensimmäinen kerta....ei

Kuten arvata saattaa niin törmäsin tällaiseen tapaukseen tänään ja oli niin hassua kun huomasin kun alkoi korventaa vaikka kyseessä oli juttu joka loppui ihan yhteistuumin ja jossa ei ehtinyt syntyä mitään syviä tunteita saatikka että niitä olisi jäljellä. Silti se tunne vain hiipi sieltä hetkeksi.

Nyt oikeastaan jo naurattaa ko tuntemuksen tulo :)

Ihannekumppani osa 14.

14. Hän on ainakin jossain määrin romantikko

7 kommenttia:

 1. Saanko minäkin kertoa sinulle salaisuuden?
  Naisilla on sama juttu!
  Hieman korventaa sekin, että vaikka itse on varattu, onnellisessa suhteessa, ei ollut oikeastaan edes kiinnostunut kyseisestä huomiota osoittavasta miehestä pahemmin, mutta kun näkee sen naikkosenkainalossa niin kirpaisee jossain mahan kohdalla, vaikka vain pieneksi hetkeksi.

  VastaaPoista
 2. Juu ihan sama naisilla... luulisin. Itselleni kun ei noita exiä ole kertynyt. Uskon, että se osin johtuu siitä, että me jotenkin haluamme "omistaa" ihmisiä. Ja jos se nyt ei ole sitä, niin sitten sitä, että me olimme jotenkin kuvitelleet sen tulevaisuuden tuon kyseisen henkilön kanssa ja vaikka olemmekin erotessamme luopuneet tuosta tulevaisuudesta, niin ne mielikuvat säilyvät. Sitten kun näkeekin tuon entisen kumppaninsa uuden kanssa, niin sitä pitääkin kuvitella heille yhteinen tulevaisuus.

  Menikö ihan vierestä, ehkä en osannut selittää. Kiva biisi :D

  VastaaPoista
 3. Hmm, kai se sitten pitää uskoa, tiedän kyllä muutaman naispuolisen jotka eivät omien sanojensa mukaan koe moista joten ajattelin että se ei koskisi niin yleisesti naisia mutta ehkä olin väärässä.

  VastaaPoista
 4. Mulla tulee toi vaan aina yhden tietyn eksän kanssa. Tilanteessa näyttelen ihan superpirteetä ja mukavaa ja sellasta, ettei todellakaan tunnu missään sen näkeminen, mutta heti seuraavassa kadunkulmassa purskahdan suurin piirtein itkemään..

  Mutta luotan siihen, että tää tuntemukset loppuu jossain vaiheessa! Pakkohan siihen on turtua!

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee postauksestasi mieleen tämä viisu...

  http://www.youtube.com/watch?v=J62Z8IpWWLk

  VastaaPoista
 6. Mä en osaa valita kumpi tuntui pahemmalta. Se että yks exmies tuli kaupungilla vastaan käsi kädessä toisen miehen kaa vai se, että yks exmies josta erosin sen takia ettei hän halunnut lapsia tuli vastaan lastenvaunujen kanssa n. puoli vuotta eron jälkeen. Prinsessa-77

  VastaaPoista
 7. PF - Asiahan ei minulle kuulu mutta kuulostaa kuin olisit vielä kunnolla ihastunut ko ihmiseen.

  Anna, no ainakin osuva nimi veisulla :)

  Prinsessa-77, tuo lastenvaunu episodi kuulostaa jo tosi ikävältä

  VastaaPoista