perjantai 8. toukokuuta 2009

Penkkiurheilua

Hei tuntematon rakkauteni, tiedän että tämä voi olla hieman paljon pyydetty näin etukäteen mutta ajatelin että voitaisiin tehdä niin että aina jos suomi häviää kiekossa niin me voitaisiin tehdä poikalapsi :) Koska pyyntö on kohtuullisen suuri niin voidaan lopettaa sitten kun niitä on 6 eli kentällinen plus molari :)

En seuraa mitään muuta urheilua mutta kerran vuodessa mun nenä on liimautuneena tuohon ruutuun ja verenpaine huitelee katossa.

Ai niin pitää hehkuttaa, jollain tuli tänään kuukausi savuttomuutta täyteen :)

Ihannekumppani osa 12.
12. Hän on tällähetkellä noin 25-36vuotias

7 kommenttia:

  1. Kyllä se käy, mutta entäs jos Suomen jääkiekkoa kohtaakin yhtäkkiä vuosien voittoputki (ehkä sitä vaaraa ei ole), niin halutaanhan me lapsia siltikin :)

    VastaaPoista
  2. No jee! Kerrankin mies joka ymmärtää penkkiurheilua :) Miks mä tapaan vaan kaikkia sellaisia ketä ei kiinnosta tippaakaan katsoa urheilua? Ei oo reilua...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi- Olen hieman sanaton, eka kerta kun kuulen sinusta, huippua, olenkin jo hieman odottellut :) Sitten jos maanpinnalle hetkeksi, niin toki halutaan, niinä vuosina tehdään tietysti tyttölapsia :)

    VastaaPoista
  4. PF, ensivuonna voikin tuijottaa sitten kahteen otteeseen kun on olympialaiset. Muuta urheilua en jaksa seurata mutta kiekossa on sitä jotain :)

    VastaaPoista
  5. :) Niin tietenkin! Sittenhän ei olekaan liiemmin väliä menestyykö Suomi vai ei, kun aina on luvassa jotakin vielä suurempaa :)

    Ja sitten tuosta odottelusta...tiedän kyllä ettei se aina ole mukavaa, se vaatii niin paljon kärsivällisyyttä...

    VastaaPoista
  6. Juu ja asiaa ei helpota se että jos joku ei ole minun hyve niin se on kärsivällisyys :)

    VastaaPoista
  7. Pakko kommentoida tätäkin...sinänsä ihan hyvä suunnitelma. Paitsi että joka kerta kun suomi häviää futiksessa täytyy sit tehdä tyttöjä. Prinsessa-77

    VastaaPoista