tiistai 18. lokakuuta 2011

Beibiiiiii did you forget to take your meds, beibiiii

Hei minun nimeno on Oliver, olen mitä ilmeisimmin nettiaddikti. En koskaan ajatellut olevani mutta jos "yhteys" on alhaalla 3päivää ja pääsen lukemaan sähköpostitkin vain puhelimella ja töissä ja se aiheuttaa asunnon yllättävää siistiytymistä (kun on yhtäkkiä muka niin paljon ylimääräistä aikaa) niin kai pitää tunnustaa.

Otsikko on itseasiassa Placeboa, soinut kupolissa jo monta iltaa.

Töissä on kiirettä, todella kiirettä ja ei auta valtapelit eikä syyttelyt asiaa. Eilen taas oli sellaiset pelit että kun kello 9 kotiuduin niin sensijaan että olisin rojahtanut sängylle oli pakko mennä hikoilemaan ettei päässä räjähdä.

Yksi kiero tyttö pyysi pyytämään itseään ulos, en pyytänyt, ei kiinnosta. Kyseessä siis se yksi ja sama jonka kanssa silloin jokunen viikko sitten kinasteltiin kuka haluaa ja ketä.

Uudet työjutut antavat odotuttaa itseään johon ei tuo toisen tietokoneen leviäminen auta asiaa lainkaan (koska tottakai uusin ceeveen versio oli vain siellä). Sitä paitsi olin jo yhdestä jutusta niin varma (kun minulle suoraan ilmoitettiin että we want you!) että sen pieleen meno turhauttaa.

Ei tässä muuta kuin kullalle suuta... se olisikin kyllä nyt huippua, varsinkin samanaikaisesti.

Sattuipa sopiva kappale tämän mietinnön taustalle.. haaahhaha :)

2 kommenttia:

  1. Hei - meitä nettiaddikteja on muitakin. Tervetuloa anonyymien kerhoon:)

    Muuten - enkös minä jotain jo maininnut siitä, että se tyttö haikailee sun perään? Ja sinä et oikein uskonut sitä silloin. Voi olla, että käsitän nyt väärin taas kylläkin.

    (Ei sillä, että olisi pakko osoittaa olevansa oikeassa...:):))

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) En tiedä mitä haikailee, huomiota kait lähinnä mutta haikailkoon kaikella käytöksellään keskenään.

    VastaaPoista