keskiviikko 3. elokuuta 2011

Huonoon käytökseen reagoiminen

Tai reagoimattomuus.

Miksi ihmiset kuvittelevat että on jotenkin ok kaataa se oma murokulho muiden niskaan. Siis joo, olin syyllinen, kysyin että miksi et soittanut vaikka lupasit. Siis juu olin syyllinen kun en omien töideni lisäksi 12tunnin päivien jälkeen auttanut sinua yhtä paljon kuin aiemmin. Ja juu olin syyllinen, öö tätä en kyllä edes tiedä koska en ole puhunut kanssasi vuoteen mutta ilm joku minussa sitten ärsytti kun poistit minut FB kavereistasi.

En tiedä, olin eilen erään ystävän kanssa syömässä ja puhuttiin siitä millaisia jotkut tytöt on usein nykyisin tai siis miten niin monet miehet antavat kohdella itseään huonosti. Alistuvat ja uskovat että kiltteydellä se toinen alkaa myös käyttäytymään kivasti vaikka niin ei koskaan tule käymään. Ei hän käyttäydy sinua kohtaan huonosti siksi kun et ole tarpeeksi kiltti, vaan siksi että hän on itsekäs paskiainen ja koska hän voi. Ainoa vaihtoehto joka sinulle jää on se että katsotko sitä käytöstä vai et.

En tiedä, tekisi mieli mennä joskus sanomaan jotain kun elämän valo vetää känkkäränkkää julkisesti ja mies seisoo vieressä ja yrittää alistuneest rauhoitella herneen sieraimeen kiskaissutta häirikköä.

Hmm tästä tuli nyt jotenkin vähän naisten dissaus postaus, ei kyllä ollut tarkoitus, minähän pidän joistakin tytöistä kuin hullu puurosta, osa ja tietysti vain osa ja tietyt yksilöt saavat vaan käytöksellään aikaan: olen mielummin sinkkuna vaikka loppuelämän - reaktion.


Päivän videona video jota en olisi heti uskonut koskaan linkittäväni, ei siksi etteikö tälläkin artistilla olisi muutamia niiiin loistavia 80-luku tunnelman kappaleita vaan no ihan siksi että öö luulen että ko tunnelma aukeaa aika harvalle (yhtä harvalle kuin miami vice sarjan suunnaton romanttisuus).

Syy miksi sitten kuitenkin päätin linkittää on se että sain tänään piristettyä erästä tyttöä meidän töissä niin hyvin laulamalla tätä hänelle että meni omakin loppupäivä sen jälkeen mukavammin.

Edit, harvinaisen ärsyttävää kun tuubista linkitetyt eivät enää suostu soimaan vaan pitäsi aina klikata katsomaan sinne, katsotaan kauan dailymotionista linkitetyt toimisi.


7 kommenttia:

 1. Aloin just ite kirjottamaa blogia kanssa mutta tää pisti silmään jotain kautta, nii lisäsin sut mun lue-listalle !

  Tosiaan, oli vaan pakko sanoo tähän bloggaukseen se että vaikka oonkin nainen, nii muaki inhottaa tommoset "hullut" naiset. Ikävä kyllä mun lähipiirissä on just yks tommonen pariskunta, jossa se nainen vetää herneet millo mistäki, ja yleensä aina just ko ollaa lähössä baariin. Se siinä sit onki hienoo ku kaikki muut joutuu kattoo vierestä ku toiset tappelee, nii menee omaki ilta iha pilalle.

  Eli siis täydet pisteet annan tälle postaukselle !

  VastaaPoista
 2. Moi - Ei toimi linkki. Ei näy mitään:(

  Se on muuten kumma juttu, että miten ns. kiltit tyypit vetää aina puoleensa ne monsterit, oli kyseessä sitten kumpi sukupuoli tahansa.

  Luulen, että selitys on juurikin se oivalluksesi, että kiltit luulevat toisen muuttuvan kiltiksi oman käytöksensä esimerkin nojalla.

  Kuten totesitkin, niinhän siinä ei tosiaankaan käy. Ainut mitä siinä voi tehdä, on laittaa rajat toisen käytökselle itseään kohtaan.

  Jos sekään ei auta, niin parempi jättää vain moisen tapauksen seura väliin.

  Se on vaan helpommin sanottu kuin tehty, silloin kun huomaa (eli yleensä liian myöhään) jo olevansa suhteessa moisen tapauksen kanssa. Mutta ei tilanne silloinkaan toivoton ole. Pitää vaan alkaa laittaa niitä rajoja. Se on vaan sangen mälsää, koska siinä helposti suhteesta tulee semmoinen "järkevä aikuinen - kiukutteleva 5v" - tyyppinen asetelma.

  Laitetaan kuitenkin hyvä kiertämään, kerran sinäkin olet jo ilahduttanut kaikkia tyttöjä siellä:)

  Tässä sulle päivän piisi, kun omasi ei toiminut. Tästä ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle:)

  http://www.youtube.com/watch?v=0FFrCZNNCeU

  VastaaPoista
 3. Moi - korjaus edelliseen. Linkkisi näkyy sittenkin:) Jostain syystä se ei vain näkynyt juuri siltä koneelta, mitä satuin käyttämään silloin kun kirjoitin edellisen viestini.

  Mukavaa viikonloppua!

  -Noomi

  VastaaPoista
 4. Moi Pathilda ja kiitos. Toiv jaksat kirjoittaa, kävin jo vakoilemassa :)

  Noomi, niin musta just toi on se ongelma joka siinä helposti tulee siis tuo lapsi-aikuinen asetelma. Ei omaa kumppaniaan pitäisi joutua opettamaan esim peruskäytöstavoissa, toki voi keskustella yms mutta siis luulen että usein kyse on siitä että häirikön pitäisi kasvaa ihan itsensä kanssa aikuiseksi (siitä huolimatta että ikää ainakin näillä viimeaikoina näkemilläni tapauksilla on kaikkea 18-55vuoden väliltä)

  En tiedä, tuo kiltteyskin siis ainakin jos itseään miettii niin siinä on ehkä ainakin joskus myös ns pienemmän pahan periaatetta, että koska vaikka sisimmässään tietää että se miten toinen toimii on epäreilua ja väärin niin "tavallinen" (en pidä tavallinen sanasta joten siksi lainausmerkit) ihminen haluaa kuitenkin useimmiten välttää riitaa ja konfliktia ja sen takia ainakin näennäisesti alistuu häirikön edessä.

  Kiitos linkistä, se oli hmmmm mielenkiintoinen :) ja hauskaa viikonloppua myös sulle.

  VastaaPoista
 5. Juup -juup, toi pienemmän pahan periaate on kieltämättä pikkuhiljaa syvälle suohon vievä toiminto. Kokemusta on.

  Yhtäkkiä sitä vaan huomaa olevansa tilanteessa, jossa antaa aina periksi, jotta pääsisi itse helpommalla.

  Joten kai se loppukaneetti sitten kuitenkin kuuluu niin, että take your money and run... heti kun törmäät tuon tyyppisiin ihmisiin, oli se sitten työ- tai yksityiselämässä.

  Ööö - ja siitä linkistä, satuin kuulemaan sen juuri sinäpäivänä spotifystä ja musta se teema vaan sopi jotenkin tohon sun postaukseen - girls ain't nothing but trouble:)

  Mutta ehkä toi will-setä vetoaa enemmän hyväntuulisuudessaan naispuoliseen katsojakuntaan:)

  -Noomi

  VastaaPoista
 6. No jopas nyt tulee positiivista kommenttia, kiitos Becky.

  VastaaPoista