lauantai 13. elokuuta 2011

Eroja ja exien raskauksia

Molemmista uutisista yllätyin, ensimmäisestä ehkä enemmän, jälkimmäisestä, hmmm no tavallaan odotettavaa mutta tavallaan taas ei. 2 tupakkaa piti polttaa ja pieni ylimääräinen lenkki tehdä kotimatkalla ja pohtia asioita mutta eipä tuossa sitten sen kummempaa. Elämä menee eteenpäin, joillain eri tavalla ja itsellä sitten, no kait tämä jonnekkin menee.

En tiedä, kokonaisuudessaan on kyllä ihan ok fiilis johtuen osin siitä että on olut vieraita, töiden ja ystävien kanssa iltamista ja jotenkin muutenkin ehkä sellainen, hyviä muutoksia ilmassa tunne.

Illan videosta, rock musa ei ehkä kaikesta hyvyydestään huolimatta aina ehkä ole minusta ihan osuvinta ns hippamusaa (siis esim kotikemuissa soittamiseen)mutta sitten on kappaleita kuten esim tämä:

Edit, edit, edit, mitä tästä kirjoituksesta opimme, Oliver, jos olet ollut ulkona illallistamassa niin älä kirjoita sen jälkeen mitään, älä ainakaan ns vasemmalla kädellä koska tekstisi kuulostaa humalaisen vompatin kirjoittamalta. Lauserakenne, ai mikä lauserakenne :)

3 kommenttia:

  1. Humalainen vompatti :))). Hassua miten yksi, tai no kaksi sanaa ja mielikuva susta vompattina voi vähän naurattaa. Anteeksi :). Hyvien muutosten tunne onkin aika parasta, toivon mukaan niitä tuleekin eteen. Ja jos ei, ainakin se tunne saa jo hymyileen vähän enemmän.

    VastaaPoista
  2. Jotain muutosta tähän on pakko saada :) nyt iski joku into ja ei tästä pääse yli eikä ympäri, liian pitkään on samoja juttuja tyytymättömänä katsonut ja jos ei vuori muuta mun luokse niin mun on sitten muutettava vuorelle :)

    VastaaPoista
  3. Go O Go!! :) Näinhän se on, et sun elämän muutos lähtee just susta, ei kenestäkään muusta ja hei, ei ne vuoret niin mahdottomia ole vaikka ne hankalilta vaikuttaakin.

    VastaaPoista