lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hymyilään & juostaan karkuun

Mitkäköhän - hymyillään tuolle pojalle niin että se ei taatusti ehdi reagoimaan - päivät on oikein menossa. Ei sikäli, hymyilevät ihmiset ovat aina mukavia ja piristävät päivää mutta miksi teet sen silloin kun lähden pois terassilta, miksi silloin kun astun juuri ulos bussista (jossa olemme istuneet vastakkain koko matkan), miksi silloin kun valot vaihtuvat juuri vihreäksi. En minä sinua syö jos minulle hymyilee vähän, esim sekunnin aikaisemminkin, ehdin ehkä jopa hymyillä takaisin ja vaikka vilkuttaa samalla.

En kyllä purnaa tai siis purnaan mutta en pahasti. Huomiota tullut jostain syystä viikossa enemmän kuin aikaisempina kuukausina yhteensä ja jos huomion saaminen olisi se tavoite niin sitähän olisi miltei taivaissa. Harmi ettei ole, harmi ettei siitä saa mahdollista hetkellistä itsetunnon kohotusta enempää ja harmi että se on edelleen ihan sama vaikka sitä tulisi 100ihmiseltä niin kauan kun ei ole sitä yhtä jolta sitä tulisi.
Ei silti, kivaa ollut lomailla ja nähdä ihmisiä joita ei ole tavannut aikoihin.


Päivän kappaleena toinen Placebon kappaleesta tehty mashup, ei ehkä ihan niin takapuolen keikutus kuin tämä aiemmin linkittämäni mutta tykkään silti repeatilla soiton arvoisesti.

Normaalisti en täällä kommentoi uutisia mutta Norja kyllä pysäytti ja veti sanattomaksi. Kaikkea hyvää ja voimia koko kansalle.

8 kommenttia:

 1. Norjan juttu on kyllä kamala.
  Mutta tuo hymy, joskus sen vaan uskaltaa tehdä kun tietää, että tie on ns. avoinna juosta karkuun vaikka tekisikin mieli hymyillä koko hemmetin ajan sille tyypille. Se on sitä ujoutta, ja no tollouttakin, se hymyilijäkin saattaa nimittäin sadatella sitä että tekee sen myöhässä.

  VastaaPoista
 2. Suhtaudun itsekin uutisten ja tapahtumien kommentoimiseen omassa blogissani hieman kaksijakoisesti, mutta samaa mieltä kanssasi. Norjan tapahtumat pysäyttivät ja vetivät todella hiljaiseksi.

  Mitä tulee hymyilemiseen, niin sun pitää tehdä se ensin:) Sehän on ns. tutkittu juttu, että ihminen vastaa täysin automaattisesti hymyyn hymyllä, ilman, että edes heti tajuaa tehneensä niin. Sun pitää vaan hymyillä sopivalle naiselle, kyllä se oikea sieltä tulee vielä vastaan hymyillen:)

  VastaaPoista
 3. hipaisu, niin ujouttua tietysti mutta kun tie laitetaan pystyyn edes vastahymylle niin vähän silti minusta hassua :)

  ---

  Noomi, minähän olisin virnuillut niin mieluusti mutta esim jos vastapäätä istuva ihminen välttää pienintäkään katsekontaktia niin hymyile siinä nyt sitten yksinään :) toinen pitänee vähintäänkin jotenkin latvasta lahona kun sen huomaa.

  VastaaPoista
 4. Hei, sattuisitko muistaan yhtä biisiä, mä oon ihan varma et oon törmännyt siihen näissä sun blogin linkeissä, nyt en vaan löydä sitä..Sen laulaa nainen ja ainoa sana minkä muistan biisistä on addict..Se on sellainen hidas veisu.. Tuubikaan ei ymmärrä mitä biisiä etsin >:) .

  t. toivonsa menettänyt viisun etsijä

  VastaaPoista
 5. http://youtu.be/9MbbBYalam8 oisko toi?

  VastaaPoista
 6. On :), super iso kiitos. Sie oot nopeekin vielä.

  VastaaPoista
 7. :) Ikuisuuden vanhaan postiin toi tuli joskus linkitettyä http://kaipaansinuaniin.blogspot.com/2009/02/tylsaa-tyopaikka-pohdintaa.html

  VastaaPoista
 8. No sitä mä muistelinkin et ikuisuus siitä on, ja yritän katella noita sun linkkejäkin, mut ei löytynyt. Tuli vaan toi biisi tässä mieleen ja en löytänyt sitä mistään, piti sit kysästä :)

  VastaaPoista