maanantai 26. heinäkuuta 2010

Baby

Blogin ulkoasun testailua ja viikonlopun kemutuksen parantelua Placebon ja Alice In Chains yhtyeen tahdissa. Olipahan taas, kivaa oli ja kiva oli tavata ihmisiä joita en ollut nähnyt aikoihin.

Minua ärsyttää tämä nykyinen "suhteeni", toinen henkilö lähti siis monen viikon matkalle mutta kaikki jäi avoimeksi, olenko minä nyt siis edelleen single vai en, jos en niin miksi ko ihminen vastaa viestiin niin hemmetin monen (5) päivän viivellä. Harmittako, ei tai siis joo tai siis ei, siis kuten kaikista em kirjoituksista saattanee päätellä en ole rakastunut (ei ole hänkään), en edes varsinaisesti ihastunut(ei ole hänkään) mutta jos nyt jotain juttua jonkun kanssa on niin silti sen voi minusta hoitaa silti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan eli juurikin tuollaiset vastaamiset yms niin tehdään ne silti olettaen että tästä vielä tulee hyvä juttu.

Vähän sama kun keskustelin eilen ystävättäreni kanssa siitä kuinka jo suhteen alussa voi alkaa puhumaan esim vuoden päästä tapahtuvasta mahdollisesta lomasta, molemmat tietävät että ko lomaa ei ehkä koskaan tule mutta pitäähän perusidean olla se että se voi tulla. Jos ei kykene siihen niin miksi silloin olisi yhdessä nykyhetkessäkään.

Jos suhteen laatu ei kelpaa tai ei halua sitä jostain syystä niin sitten siitä puhutaan mutta ei hoideta asioita käyttäytymällä "huonosti" ja olettaen että tuosta se toinen ymmärtää jonkun vihjeen, vaikka ymmärtäisikin niin se ei ole olennaista eikä kivaa kummallekaan.


2 kommenttia:

  1. Oon miettinyt tota samaa tulevan loman suunnittelu-juttua. Vaikka molemmat tietäisivät, ettei suhteesta koskaan tulisi mitään, pitää musta pystyä silti keksustelemaan tulevaisuuden mitä olisi kiva tehdä-asioista. Yritin just kysyä mieheltä, jota oon tapaillut, että jos mä sanon, et ois ihana viedä hänet Italiaan tiettyyn paikkaan lomalle, ni ymmärtääkö hän, että se tunne on just siinä hetkessä eikä sellainen, et nyt varaan ne lentoliput. Jos toinen ei pysty edes silloin kuvittelemaan yhteistä matkaa, niin mä en halua viettää yhtään aikaa sellaisen kanssa. No onneks se pystyi :)
    tropea

    VastaaPoista
  2. Hyvä :) (ot joku vois sun nimimerkin perusteella vähän arvatakkin mikä paikka on kyseessä :)

    VastaaPoista