lauantai 10. heinäkuuta 2010

Karhuherran parisuhdekoulu osa 2.

Tapaaminen & ekat, tokat jnejne treffit
Menet treffeille ensimmäistä kertaa, molempia jännittää ja
menette vaikka elokuviin. Ko elokuva on huono, alat A, negaamaan kuinka surkea raina se olikaan, B, syytät toista surkeasta elokuvamausta ja teet itsellesi selväksi että tämä oli sitten tässä C, myönnät että ko raina ei ollut ihan ykkönen mutta haet positiivisemman keskusteluaiheen.

Siirrytte kahvilaan kaakaolle
A, et puhu mitään etkä myöskään kuuntele vaan esim pälyilet kelloasi, puhelintasi tai muita paikallaolijoita B, puhut vain ja ainoastaan itsestäsi tai tarkemmin vielä esim pelkästään työstäsi C, kuuntelet sujuvasti ja analysoitkin hänen jokaista sanaa virheiden varalta ja mikäli jonkun sellaisen löydät huomautat siitä mahd alentavalla kommentilla. D, edes yrität edes jutustaa vaikka ei ihan täysin synkkaisikaan ihan jo siksi että vaikka jatkoa ei seuraisikaan niin ainakin molemmille jää ns parempi mieli.

Keskusteluaiheet osa2, A, Puhut eksistäsi ja erityisesti tunteistasi heitä kohtaan sekä siitä kuinka loistavaa seksiä teidän välillänne oli B, puhut mistä tahansa väkivaltaan tai agressiivisuuteen liittyvästä (myös uutisissa olleiden tapausten yksityiskohtainen analysointi ja ns munat pois uhoaminen lasketaan tähän) tai vielä parempi, uhoat ja uhkailet ja kiihotat itsesi raivoon. C, Haet sääliä ja hyväksyntää D puhut mistä tahansa aiheesta hyvin pitkän monologin välittämättä siitä vaikuttaako toinen pätkääkään kiinnostuneelta. E, Puhut ja Kuuntelet itsestäsi, toisesta tai vaikka yleisistä molempia kiinnostavista aiheista.


Kotiinlähtö, A, et huomaa tai välitä toisen lähettämistä signaaleista tai kiinnostumisesta vaan toimit ihan kuten itsestä tuntuu B, huomaat vastakkaiset signaalit mutta yrität silti esim suudella vaikka toisen ilme on tämä C, luet toisen sanattomiakin signaaleja ja toimit niiden mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti