perjantai 2. huhtikuuta 2010

Seuraavaksi

Kun on katsonut kaikki mahdolliset tv ohjelmat, kuunnellut kaiken musiikin maailmasta, lukenut koko internetin moneen kertaan, tehnyt tuleviin työjuttuihin liittyviä projekteja niin paljon kuin jaksaa, pessyt lattiat 2krt, soittanut kaikki ystävät läpi, tehnyt itunesiin 3 uutta soittolistaa, kirjoittanut ja soittanut itsekseen sen minkä huvittaa, laulanut itsekseen ja pohtinut viimeisen 10vuoden suhteita ja muita tapahtumia juurtajaksain niin mitäs sitä sitten tehdään. Flunssaa vieläkin liikaa jotta voisi lähteä ulos ja koska muita ei halua tartuttaa niin ei oikein viitsi kutsua ketään kyläänkään.

Seuraavat vaihtoehdot tulivat mieleeni:
Pelata aliasta yksinään,
pelata jotain muuta seurapeliä yksinään,
äitini ehdotti sukkalaatikon järjestämistä joten se,
pääsiäismunien maalaus (puuttuu vaan vesivärit ja pensseli ja kananmunat)
tinojen tekeminen (puuttuu vaan tinat ja se kauha)
itselleen ilveily peilin edessä(peili löytyy ja itsekkin on kai kotona ainakin vielä kun viimeksi kysyin)

Tästäkin syystä Oliverin kuuluisi olla parisuhteessa, nyt voisin esim tuhnuta nuhanenä toisen vatsan päällä ja kertoa huonoja vitsejä (toki hyviäkin jos vain sellaisia tietäisin)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan siltä, että Oliverilla olisi tylsää, onko nyt ihan varma, että koko interwebbi on koluttu läpitte? :) Mulle on ehotettu joskus, et jos on tylsää, niin kaikki vaatteet voi aina silittää ja huudattaa samalla hyvää musiikkia.
  Toivon mukaan jotain kivaa oot keksinyt. Mukavaa pääsijäistä :)

  -C

  VastaaPoista
 2. Tylsää, eiiii suinkaan ja kyllä koko verkko on koluttu moneen kertaan, tiedän nyt sitten kaikesta ns "kaiken" (ihan kuin en ennen olisi hahhaa:). Ehdin jo aloittaa taas online ostosten tekemisen, äsken tilasin paidan ja nyt etsin kuumeisesti yksiä farkkuja mutta en suostu maksamaan miljuunaa kun aiemminkin löysin ne niin edullisesti mutta ko tajous tietty oli ja meni :)

  Paidat on kaikki silitetty mutta voinhan tietty silittää vaikka ne sukat jotka ensin järkkään :)

  Kivaa pääsiäistä sullekkin :)

  VastaaPoista
 3. Oot selkeesti keksinyt parasta viihdykettä tylsyyteen, eli shoppaamista :), toivon mukaan löytyi ne farkut oikeaan hintaan.
  Hehheh, jos silität sukatkin vielä niin nostan sulle hattua, se tarkoittaa jo, että tylsäääääää on tosissaan :D

  -C

  VastaaPoista
 4. Niin no ne miehisemmät jäljellä olevat vaihtoehdothan olisi joko seksi tai oluen avaaminen, molemmat yksin pidemmän päälle vähän tylsiä :) Farkkuja ei valitettavasti löytynyt enää mutta ehkäpä selviän just just :)

  VastaaPoista