lauantai 17. huhtikuuta 2010

Give me some loving :)

Lauantai, kevät, kärpäset, tytöt ja niiden pyllyt.. Mitä muuta voisi poikamies elämältä toivoa :) No ok ehkä paljon muutakin mutta tänään voisi esimerkiksi avata terassikauden. Ai viileääkö, noh ehkä vähän mutta kotona vaikka uuni päälle heti kun saapuu niin että saa sisälämpötilan jonnekkin 28 asteeseen :) ja sombreron päähän.

Eipä tod näk onnannut ko työpaikan kanssa, oli vähän hassua kun taisin rehellisesti sanottuna olla vähän liian pätevä tai siis tiesin ja minulla oli kokemusta useimmista ko toimenkuvaan liittyvistä asioista huomattavasti enemmän kuin minua haastatelleella henkilöllä (joka olisi siis ollut tuleva pomoni) Mutta mutta, jännätään nyt vielä kunnes lopullinen vastaus tulee.

Pahoittelen että blogin päivitystahti on tällähetkellä niin hidasta, ei vain ole ollut yksinkertaisesti mitään sanottavaa ja vaikka tänään täytyykin koittaa ottaa iloa irti niin olen itseasiassa ollut aika epäsosiaalinen viimeviikot. Niin paljon taas avoinna tulevaisuuden suhteen kun olen nyt esim hakenut töitä myös hmm sanotaan nyt että hyvin kaukaa nykyisestä asuinpaikastani joten on jotenkin todella odottava olo. Vähän sellainen kun seisoisi jarrulla ja vaan odottaa sitä että asiat klonksahtaa kohdalleen että voi taas ns mennä.

Jokatapauksessa nyt hippaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti