sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Ärripurri

Mitä tämä nyt on, vieläkin ihme flunssainen olo ja ilmeisesti joku hemskutin poskiontelontulehdus, miksi, siis oikeasti miksi tämä vikat 5viikkoa on nyt ollut yhtä epäonnea ja koskas tämä huttu taas voisi päättyä ja elämässä tapahtua vaikka joku positiivinen käänne/ylläri.

Pysyisi edes terveenä että pystyisi pitämään itsensä aktiivisena kun nämä 4seinää on niin liian lähellä nyt ollut jo pitkään että ei kohta hyvä heilu.
Se mikä tästä tekee harvinaisen ketkua on että kun ajatukset alkavat kiertää kehää yhä uudestaan ja uudestaan kunnes on äkäinen kuin ampiainen kaikesta menneisyyksien hutusta.

Äsken kylvyssä iski pienoinen paniikki kun aloin miettimään että mitä jos minusta ei koskaan tule isää, että mitä jos ihmissuhteet joihin tulen menemään on vain tuomittu epäonnistumaan tai siis joko en itse innostu tai sitten toinen ei, että mitäs sitten. Meneekö seuraavat 10-15vuotta hujauksessa ja sitten olenkin keski-iän ehtoopuolella oleva kärttyisä ukkeli.
Teoriassa 10vuotta mutta käytännössä pidän 5vuotta aika maksimina jolloin olisi viimeistään aika.

Toinen asia joka ärsyttää edelleen on tämä että miksi törmään ja menen vielä ihastumaan näihin ¤"&%¤¤%"/% tyttöihin, miksi, miksi minä, miksi. Miksei niitä tule vastaan noh hyvä on, on niitä tullut vastaan muutamalle miespuoliselle ystävällekkin mutta enemmistölle ei ja minun elämään ja sydämeen on luikerrellut aikuisiällä jo 2, miksiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Pidän suunnattomasti hardcore superstar yhtyeen laulun nimestä, hope for a normal life. Tiedättekö kun olin teini tai siis 14v ja löysin itseni ja aloin tekemään musiikkia jnejne kuvittelin aina että normaali elämä, se olisi liian helppoa että kuka tahansahan siihen pystyy että eihän se mitään vaadi jnejne....

Nyt en mitään muuta toivoisi kun v%%%%%% normaalia elämää, ihmistä jonka kanssa olisi rehellinen, kunnioittava suhde ilman kaikkea ##### ####### ja ####### ########

Miten paljon on pyydetty kysyn vain.

Peace :)

2 kommenttia:

  1. Ei varmaan helpota yhtään, että vielä näin kohta nelikymppisenä sitä miettii ihan samoja asioita :/

    VastaaPoista
  2. No ei se ainakaan uskoa vala :)

    VastaaPoista