lauantai 2. tammikuuta 2010

yy suhteet

Minä olen tiennyt sen pitkään mutta silti en sinkkuna ollessa aina halua uskoa sitä tai siis vaikka haluankin niin aina joskus silti läheisyyden/seksin/halutuksi/haluavaksi tunteminen voittaa ja niin saattaa käydä. Ai mitä, no siis minullehan ei sovi yy suhteet, eivät lainkaan. En oikeastaan osaa edes selittää miksi mutta miltei jokainen kerta kun olen sellaiseen eksynyt olen tuntenut oloni vähintään jonkinaikaa hieman ahdistuneeksi.

Suloista ja hellyyttävääkö, no ei ole tai siis vaikka olisikin niin sinkkuelämän kanssa yhdessä sopii niin huonosti yhteen kuin mahdollista. Eihän siinä jos sattuisi olemaan vähemmän seksuaalinen ihminen mutta kun ei ole niin niin kombinaatio on sanonko mistä.

Olenko nyt siis eksynyt yy syhteeseen, no en enkä mihinkään muuhunkaan tässä vähään aikaan :)

4 kommenttia:

 1. Ihan vaan kiinnostaa... Oletko miettinyt mistä se ahdistuksen tunne johtuu???

  Tuleeko se esim. siitä et tietää et siinä ei ole enempää? Onko se vaikkahäpeää tai syyllisyyttä? Ahdistaako se, että ajauduit siihen tilanteeseen?

  VastaaPoista
 2. Hmm hyviä kysymyksiä, häpeää ei ainakaan eikä kyllä syyllisyyttäkään, ei myöskään se että ajaudun tilanteeseen (koska oikeastihan minä en ajaudu tahtomattani siihen vaan jos niin käy niin teen ihan selkeän valinnan siitä.

  En tiedä, ehkä jonkinlaista tyhjyyttä jos on kivaa ja ihmisen kanssa löytyy myös henkinen yhteys joka sitten katkeaa ja ehkä pettymystä jos taas ei löydy.

  Nyt kun muistelen niin joskus ehkä kyllä myös syyllisyyttä jos ja kun toinen haluaisi enemmän mutta siihen ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta (toinen tai itse eronnut liian vähän aikaa sitten joten aika ei ole sopiva tai vaikka selkeä huomio liian erilaisesta maailmankatsomuksesta)

  VastaaPoista
 3. Okei... Kiitos vastauksesta, olin vaan utelias :)

  Aika harvoin ihmiset sen enempää miettivät syit siihen miksi tuntee mitäkin, siksi se onkin niin mielenkiintoista.

  Nuo heittämäni kysymykset nyt olivat vaan muutamia mahdollisuuksia.

  No itsekin olen sanonut, että joillekin ne on ok ja toisille taas ei... se pitää vaan jokaisen itsensä tietää.

  Aa... yllättäen tuli mieleeni. Tai siis en nyt hirveästi tiedä menneisyydestäsi tms. mutta siis jos ne yy:t ei sovi ja jos olet ollut suhteellisen pitkiä aikoija yksin, niin koetko silloin, että ihastut ehkä helpommin tai jotain. Siis ajan sitä takaa, että kun kun ei ole sitä yhteyttä toiseen ja alkaa sitä kaivata, niin alkaako sellaisia sopivanoloisia kumppaniehdokkaita löytymään selkeämmin? En tarkoita, että rima mitenkään alenisi tai sellaista...

  VastaaPoista
 4. No siis kun en minä varsinaisesti ole koskaan ollut pitkiä aikoja suoranaisesti yksin yksin, sinkkuna ehkä virallisesti joo (tällä erää teoriassa kohta sen 2vuotta mutta siihen mahtuu hmm 3-4 muutamia kuukausia kestäneitä tapailujuttuja ja sitten muutama lyhyempi kohtaaminen/yhdestä yöstä muutamiin päiviin) mutta siis niin en pitkiä aikoja niin ettei elämässäni olisi jollain tavalla jotain naispuolista ihmistä.

  Mutta siis mitä kysymykselläsi ehkä hait takaa niin joo ja ei, jos kuluu aikaa niin ettei elämässäni ole ketään niin todennäköisyys yy suhteen tapahtumiselle nousee huomattavasti. Jos tarpeeksi aikaa kuluu eikä muuta sutinaa tapahdu nousee sen todennäköisyys lähelle 100%.

  Seuraavaa ei saa ottaa liian tosissaan mutta seksittömiä vuosia tai edes puolivuosia ei tähän taloon tule niin kauan kun se on itsestä kiinni :). Kyse ei ole riman alenemisesta vaan siitä että no, se nyt ei vain ole ollenkaan hyväksi olla täysin vailla toisen ihmisen läheisyyttä ja jos sopivaa ihmistä ei kumppaniksi/mihinkään pidempään tule vastaan niin mielummin sitten yy suhde kuin ei suhdetta ollenkaan.

  VastaaPoista