maanantai 25. tammikuuta 2010

Ainakin tulee hyvään kuntoon

Jos onkin työtön niin ainakaan ei täydy olla huonokuntoinen työtön. Huomaan huhkivani jumppasalilla kuin heikkopäinen päivästä toiseen :)

Huomaan tulevani kokoajan epäsosiaalisemmaksi ja viihtyväni itseni kanssa niin hyvin että päivät menevät kuin hujahtaen. Hain tosin taas yhteen työpaikkaan mutta luulen että se oli jo mennyt (super nopeasti tuntuvat menevän tällähetkellä)

Uutisia tyttörintamalta, ei tai siis tuon erään kanssahan olen suht aktiivisesti yhteydessä mutta dont get me wrong here, hän ei nyt jaksa oikein innostaa. Siis ei, ihmisessä ei ole mitään vikaa edelleenkään ja olen edelleen sitä mieltä että mikäli kyseinen ihminen alkaisi ns käyttäytymään tästä saattaisi kehkeytyä ihan oikea rakkaustarina mutta kun ei ala niin kyllähän siinä omakin innostus väkisinkin lässähtää ja lopulta kuihtuu.

Hmmm en tiedä, en ajatellut kertoa tätä mutta menkööt, tapasin tuossa erään toisenkin tytön, kutsutaan häntä vaikka koodinimellä Ms B, ai mitäkö tapahtui, no jätetään yksityiskohdat kertomatta mutta siis tapasin ja juteltiin ja hän vaikuttaa hyvin miellyttävältä ja jos "jonnaa" ei olisi niin niin. Ai mikä tästä tekee merkittävän asian, no tuota, ensinnäkin kyseinen ihminen vaikutti miltei kaikinpuolin ns ideaali kumppanilta.

Ai miksikö minä hullu en sitten pyydä ko tyttöä ulos ja vippaako minulla nyt yläkammarissa tosissaan/montako intiaania kanootistani puuttuu?, no tuota niin. Huomasin että yritin keksiä tekosyitä pyytämättömyydelle itsekkin ja faktahan on että tapailenhan minä "jonnaa" ja en harrasta useamman tytön deittaamista samaan aikaan mutta, no en kokenut sitä kutinaa vatsanpohjalla. Ehkä siksi että tilanne on toiseen suuntaan mikä on, ehkä siksi että kyseinen ihminen vaikutti niin tasapainoiselta (ja tasapainoisuus on siis suuri ++ kaikkien hmmm ei niin tasapainoisten ihmisten jälkeen) En tiedä, en oikeasti tiedä.

Ehkäpä julistan tammikuun nyt viralliseksi en mieti saati päätä mitään ihmissuhteisiin liittyvää täsä kuussa kuukaudeksi. Keskityn omaan fyysiseen ja toiv myös henkiseen hyvinvointiin ja helmikuussa laitetaan levy taas soimaan.

Mobyä voi kuitenkin soittaa jo tammikuussakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti