maanantai 24. elokuuta 2009

Sunnuntai ja nukkuminen

Minä haluan olla teini tai ainakin melkein teini tai ainakin sellaisessa tilanteessa että minun ei täydy herätä aikaisin maanantai aamuna yksin. On täysin epäinhimmillistä että sinkkujen täytyy ma aamuina herätä samaan aikaa kuin muidenkin vaikka toisilla on ollut onni ja hyvä nukkua kainalokkain ja itse on katsonut yön jännäreitä pelkkä yksinäinen tyyny seuranaan.

Tottuuko yksin nukkumiseen koskaan? Siis jos oletetaan että on ollut joskus edes pitkässä suhteessa jossa on tottunut nukkumaan aina toisen ihmisen kanssa niin voiko senjälkeen tavallaan koskaan enää tottua tai iloita yksin nukkumisesta muuta kuin satunnaisina päiväunina? Vai onko se vähän niin että kun on kerran kokenut...jnejne

Taidan hakeutua joihinkin töihin jossa tehdään yövuoroa...

Edit: jos tämä video toimisi edes hetken pidempään kuin edellinen

6 kommenttia:

  1. Kyllä siihen tottuu ja siitä alkaa nauttiakkin. :) Ainakin jos on tarpeeks kapee sänky (eli 120, hehe), niin yksin nukkuminen voittaa usein sen, että vieressä kyyhöttäis joku :D

    VastaaPoista
  2. Yksin nukkumiseen turtuu ja aina on mielessä että jotain nyt puuttuu..

    VastaaPoista
  3. No kaikkeen tottuu kun tarpeeksi kauan "harrastaa" :D Itse olen oikeastaan vasta nyt oppinut nukkumaan toisen vieressä. Se muuten olikin alkuun varsin vaikeaa ja ajattelin etten voi koskaan nukkua kenenkään vieressä kun ei tuntunut tulevan mitään. Vaikka olisin ollut väsynyt niin uni ei ollut syvää ja aina katkonaista. Nyt kai olen jossakin sitlä välitä, osaa nukkua hyvin yksinkin ja toisen vieressäkin se uni maittaa :D

    Olit muuten valinnut hyvän biisin vaikkakin nyt ei enää näy :(

    VastaaPoista
  4. Caffe, hmm no hyvä mutta kun kun, no ehkä jos unikaveri olisi tosi iso kokoinen ja hirmuisen painava (siis niin painava että miehenäkin pelkäisi herääkö enää jos jää alle) niin silloin voisin yhtyä siihen että sängyn pienuus vaikuttaisi. Luulen että minun sänky on 140 tai 160 ja se kyllä tarvitsee sen 2 ihmistä täyttyäkseen.

    ----------

    Spinster - niin tottuu turtumismielessä mutta onko se koskaan kivaa (muutoin kuin satunnaisesti kuolemanväsyneenä) minä väitäån että ei ole.

    --------

    Neiti H.- unikavereitakin on niin erilaisia ja esim levottomuus tarttuu, en nyt sano etteikö asentoa saa vaihtaa mutta jos toinen pyörii kuin karusellissa koko yön ja ei viihdy kainalossa 5minuttia pidempään kerrallaan niin en minäkään silloin hyvin nuku vaan otan moisen miltei henkkoht loukkauksena :)
    Vaihdoin videon, sama kappale siis mutta eri video, toiv toimii nyt edes hieman pidempään

    VastaaPoista
  5. EI TOTU!
    En minä ainakaan. Olen kärsinyt unettomuudesta siitä asti kun ex muutti pois. Sänky myös 160 cm, mutta en usko että leveys on tässä se issue. Tyhjä sänky on yksinäinen, oli se leveä tai kapea. =)

    VastaaPoista
  6. Tcai, Kurjaa että unettomuuteen asti mennyt. Leveys ei juu sinänsä ole olennaista. Nimimerkillä päällekkäin nukkuminen on huippua :)

    VastaaPoista