lauantai 22. elokuuta 2009

Edelle

Menee ajatus muta kun haaveilu on vain niin mukavaa.
Ai missä, no suunnittelen tässä perheasunnon ostoa :)

Töissä oli taas vaihteeksi ihan ¤¤%#¤"%¤&"¤ koko viikko, ei paljon huvitanut iltaisin kuin koittaa raahautua jumppasalin kautta kotiin.
Nyt yrittää nostattaa tunnelmaa huudattamalla alla olevaa musikkia ja kohta muutamalle sivistyneelle punaviini lasilliselle ystävän seurassa.

Juustokakkua tekisi kovasti mieli, amerikkalaistyylistä (venäläistyylinen on minusta pahaa jos en ole muistanut mainita), suostuisikohan joku tekemään jos pyytäisin nätisti. Jos minulla olisi oma kulta niin se varmaan tekisi, olen varma siitä... mutta ei kultaa, ei juustokakkua.

Lähden pubiin.

9 kommenttia:

 1. Mä varmaankin keskityn taas epäoleennaiseen, mutta millainen on venäläistyylinen juustokakku? Toivottavasti oli kiva ilta.

  VastaaPoista
 2. Piti oikein varmistaa etttä onhan tuo toisen tyylinen nimeltään venäläistyylinen ja eihän se ollut :) Eli venäläistyylisellä tarkoitin siis sellaista hmm kinuskia sisältävää versiota.

  VastaaPoista
 3. Juu kiitos selvennyksestä. Nyt tiedän mitä ei kannata leipoa:) Mä en kyllä muutenkaan pidä kinuskista. Valkosuklaa-juustokakkua vadelmakastikeella leivon aina välillä.

  VastaaPoista
 4. Hmmm eikö valkosuklaa tee siitä ns äklö makeaa? vai pidätkö tosi makeasta?

  VastaaPoista
 5. Ei tee äklömakeeta. Vadelmat tuo siihen kirpeyttä, ja kakussa on toinenkin salainen ainesosa:)Enkä mä pidä äklömakeasta enkä kauheasti makeasta muutenkaan. Leipomisesta mä pidän kyllä hirveasti.

  VastaaPoista
 6. Hmm ai, kuulosti jotenkin tosi makealta. Oletko muuten koskaan maustanut juustokakkua Baileyssillä ? ja jos niin tuliko hyvää (näyttää olevan aikamoinen hitti ko tapa nykyisin)

  VastaaPoista
 7. No mä vain joskus tehdä sitä juustokakkua ja arvoisa herra saa itse arvioida onko se äklömakeeta:)Millaista juustokakkua sä sitten haluisit? Lähetä resepti niin teen sitäkin. En ole maustanut Baileyssilla.

  VastaaPoista
 8. :) vaikka muutoin keittiössä viihdynkin ja osaan nyt pullan, leivän ja peruskakun verran leipoakkin niin juustokakkua en ole koskaan itse tehnyt joten hieman vaikea selittää :)
  Kiitos kieltämättä kovin houkuttelevasta tarjouksesta.

  VastaaPoista
 9. Sä et tee hommasta mitenkään helppoa. Onneksi sä et sentään pitänyt hirveesti siitä venäläistyylisestä juustokakusta mitä ei ole siis olemassa:)

  VastaaPoista