tiistai 18. elokuuta 2009

Maa kutsuu

Minusta hammaslääkäreillä ei pitäisi olla oikeutta valittaa siitä jos siellä ei ole käynyt vähään aikaan, sitä paitsi aiemmin kerran vuodessa oli ihan normaali tahti mutta nyt jos on mennyt yli 6kk alkaa jo tulla valitusta että miksi et ole käynyt. Sitten kun kukaan tuskin muutenkaan haluaa sinne mennä on tuo yksi hyvä tekosyy venyttää menoa entisestään.
Ainoa vaihtoehto jotta sinne tulisi mentyä 6kk välein olisi että varaisi päivän jo aiemmalla käynnillä valmiiksi mutta kuka hullu sitä nyt tekisi silloin kun legot kiiltävät kilpaa auringon kanssa.

Ei tavallinenkaan tohtori valita jos menee jotain valittamaan että miksi et tullut aiemmin, no en v¤¤¤¤ halunnut kun halusin mielummin odottaa että tilanne menee tarpeeksi pahaksi jotta hoito olisi mahdollisimman vaikeaa ja kivuliasta.

Tänään oli siis toinen ja tältä erää viimeinen käynti, tulethan sitten 6kk päästä, joo tottakai..

Tänääm oli muuten hyvä päivä tai oikeastaan eilen oli mutta sen varjolla olkoon tänäänkin. Yksi syy oli se että tapasin yhden tytön jonka kiinnostukselle näytin punaista valoa viimevuoden puolella hmm ei niin kivasti kuin olisi pitänyt ja juteltiin pitkään ja ei ollut mitenkään loukkaantunut siitä. Toki oli kiva keskustelu myös muuten.

Ai mitä sitten tein ja miksi, (tunnen jo teidän tuomitsevat katseet) no en minä nyt mitään ikävää varsinaisesti tehnyt vaan eräässä yhteisessä illanvietossa sanoin asian ehkä hieman liian suoraan ilman sen kummepia kaunisteluja. Suurinpiirtein, kiitos mutta ei kiinnosta.

No mikäs tuossa nyt oli sitten niin pahaa, no ei varsinaisesti mikään mutta olisi sitä nyt voinut vähän jotain jaaritella ja eikä ihan suoraan töksäyttää varsinkin kun kyseessä on erityisen sydämellisen tuontuinen ihminen.

Puolustaudun sillä että hän oli ensimmäinen ihminen joka osoitti minuun ns vakavampaa kiinnostusta edesmenneen pitkän parisuhteeni eron jälkeen ja olin sen vuoksi hieman kehällä siitä miten näissä tilanteissa nyt taas oikein toimitaankaan.

Laitoin toki seuraavana päivänä viestiä jossa pahoittelin jos ilmaisin asian tylysti jne mutta niin.

Ei, ei ei saa käsittää niin etteikö minusta asioita olisi hyvä sanoa ihan suhteellisen suoraankin mutta kyllä sen verran pitää olla sosiaalista pelisimmua että yrittää hoitaa myös ikävät tilanteet niin että kaikki poistuvat paikalta mahdollisimman iloisina (poislukien tilanteet joissa sinua kohtaan on tehty tahallisen ikävästi joissa toivottavaa on että muutkin kuin itse poistuvat paikalta tummissa tunnelmissa :)


Hieman erilainen musiikkivalinta tänään, jokusen vuoden vanhaa suomireggaeta, jos ei ole entuudestaan tuttua ja kuitenkin funk/reggae/tanssittava house miellyttää korvaa niin suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti