keskiviikko 12. elokuuta 2009

Hengitä sisään

Muuttaisitko sinä keskelle ei mitään työn vuoksi, minä vähän harkitsin hetken mutta ehkä sitten kuitenkaan en. Tosi pieni kaupunki olisi kyseessä ja moni asia siinä tavallaan houkuttelisi mutta luulen ettei se kuitenkaan olisi minulle hyväksi ainakaan nykyisessä tilanteessa. Elämässä pitäisi olla niin paljon enemmän vuosia, ainakin nuoruusvuosia voisi olla tuplasti. Ja ei nyt sotketa ihminen on vain niin vanha kuin tuntee itsensä juttua tähän, oletetaan että nyt esim muuttaisin tuonne ja sitten tekisi pari muuta muutamia vuosia kestävää valintaa niin siinä sitä oltaisiin sitten, 10-vuottakin menisi hujauksessa. Olen siis aiemmin tehnyt paljon noita hieman vastaavia valintoja ja sinäänsä ne on minusta hyviä mutta niin...

Edit: Loppu negailu poistettu kiitos tämän postauksen/videon johon törmäsin sattumalta:
Mista puhumme kun puhumme rakkaudesta: Paddington Bear Singing in the rain

Vanhaa Bush yhtyettä vaihteeksi:

5 kommenttia:

 1. Töiden takia en muuttaisi mutta muuten kyllä.

  VastaaPoista
 2. Työskentelen firmassa jossa voin tehdä töitä missä päin Suomea haluan. Sen takia on siis aivan sama missä asun. Tutustun nopeasti ihmisiin ja sopeudun uuteen ympäristöönkin helposti. Vaihtelukin virkistää:) Voisin siis muuttaa keskelle ei mitään.

  VastaaPoista
 3. Hmmmmm niin voin minäkin jo nykyisessä työssä tehdä etänä suurimman osan ajasta noin teoriassa mutta niin.. keneen sitä tutustuu keskellä ei mitään, jäniksiä, ilveksiä, karhuja yms lukuunottamatta. Toisaalta olisiko mikään hienompaa kuin että paras kaveri olisi karhu, ei mikään karhunpentu vaan ihan iso. Hei tässä mun kaveri,se on karhu, sen nimi on jussi ja se heräsi just talviuniltaan :)

  Ehkä kuitenkin pysyn kaupungissa ja joskus sitten asun mökillä kesäkuukaudet (olettaen että minun tuleva kultaseni viihtyy siellä, (toivottavasti).

  VastaaPoista
 4. Sä kysyit muuttamista pieneen kaupunkiin, mut voisin mä maallekkin muuttaa..Sudet on kivoja lenkkikavereita, Hirviä voi käyttää ratsastamiseen, ilveksen voi ottaa kesäkissaksi, puput on melkein yhtä söpöjä kuin minä...mut on mielenkiintoista että sä haluat kaveriksi just jussin mikä nukkuu puolet vuodesta. Toisaalta sä voisit saada inspiraation karhuherran turinoihin Jussin kaa hengailusta. Niin ja maalle voi muuttaa jonkun ihmisenkin kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Keskellä ei mitään voi olla enemmän kuin keskellä kaikkea!

  Muuttaisin maalle, helpostikin -työni takia toivoisin jonkun suuremman kaupungin sijaitsevan noin 50 km kulkumatkan päässä. Toki sitä työn kuvaakin voi muuttaa, mutta ei ehkä ihan vielä niin radikaalisti kuin se pienellä paikkakunnalla muuttuisi.

  Olen itse SAANUT viettää lapsuuteni maalla. Toivoisin vielä joskus voivani asua maalla ja käydä vaikka töissä kaupungissa.

  Maalla asuminen ei todellakaan sovellu kaikille, siksi on hyvä tarkkailla millaisen prinsessan sinne veisi...

  Maalla asuminen on tietyllä tapaa paljon vaivalloisempaa, yksinäisempää -ja samalla ehkä itsetuntemustakin opettavaa. Kun olet lenkillä sillä pimeällä syksyisellä tiellä, jota ei ole mitenkään valaistu ja lähin naapuri on kilometrien päässä vastaan tuleva susi saattaa saada aikaan monenlaisia tunteita. Etenkin käyttätyessään jotenkin muutoin kun sen luonnossa kuuluisi...

  VastaaPoista