sunnuntai 9. elokuuta 2009

Päivän toinen postaus: lomasta taukoa ja sutinaa...

En tunnusta loman olevan millään tavalla ohi vaikka se sitä hetkeksi onkin. Jatkuu ihan kohta... hmmm alle 2 viikon päästä.

Jokatapauksessa, ollut kivaa, ollut oikeastaan enemmän kuin kivaa, ollut kaikin muin tavoin paitsi blogin aiheen tiimoilta oikeastaan niin kivaa kuin olla ja voi. Pienetkin asiat tuntuvat kaiken työstressin jälkeen niin hyviltä ettei tiennyt miten olla. Nukkua ei ole paljoa tarvinnut koska on ollut kokoajan niin hyvällä tuulella ja olossa että ei ole vain väsyttänyt.

Otsikkoon liittyen niin ennen lomaahan täälläkin kirjoitin että olisi kivaa jos ei blogin kuvauksessa kaivattua henkilöä löydy niin olisi nyt edes jotain juttua ja sitähän oli. Ihan hyvä mieli jäi ja kivaa oli ja noin mutta en oikein silti tiedä miten suhtautua. Ei varmaan mitenkään muutoin kuin niin, oli ja meni.


Nyt tämä lähtee opettelemaan mustikkapiirakan tekoa..

Lisää kesämusiikkia

8 kommenttia:

  1. Palasin koneelle P-I-T-K-Ä-N lomatauon jälkeen! Ja mitä näinkään! Sulla on siis sutissut lomalla, hienoa! :) Vieläkö sutisee?

    P.S. Muistatkos mitä lupasin sulle kesäksi? Taisi onnistua tilaus? ;)

    VastaaPoista
  2. Hienoa... toivottavasti tuli hyvää mustikkapiirakkaa :)

    VastaaPoista
  3. PrimaVera, Hei, ehdin jo huolestua että menikö parisuhde? heti niin vakavaksi että lopetit kirjoittamisen täysin :) Toiv oli kiva loma. Enää ei sutise, oli enemmän sellainen muutamia vuorokausia kestänyt juttu.

    --

    Neiti H, Kiitos, ihan hyvää mustikkapiirakkaa tuli :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä pitää lomaa lomailusta välillä:) Sutina on muistaakseeni rentouttavaa ja kiva että sulla oli onnistunut loma. Vaikutat ainakin hyvin rentoutuneelta ja sehän on tärkeintä. ps millaisen pohjan sä teit mustikkapiirakkaan? nm utelias ja innokas leipuri:)

    VastaaPoista
  5. Tavallisen murotaikinapohjan, harjoitusoppilaana olin tälläkertaa ja itse pääleipuri teki suurimman osan työstä :)

    VastaaPoista
  6. Opettele seuraavaksi tekemään pullataikinapohja:)

    VastaaPoista
  7. Muutamien päivien sutina on sekin hyvä ja omalla tavallaan varmasti tarpeellinen!? Toivottavasti oli sopivan kesy ja sopivasti vielä villi "kesäkissa"! :)

    Ei "suhteilu" nyt toki NIIN vakavaksi mennyt etti kirjoittaa voisi!:) Ihan vaan lomailin ja nautin kesästä kesämiehen kera (herra P) ja muutenkin!

    Luulen, että kirjoittaminenkin alkaa taas sujua kunhan pääsee arkeen kiinni! Tänään ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä menikin "harjoitellessa"...:D

    VastaaPoista
  8. Prinsessa-77 -- Lupaan koittaa :)

    ---------------------
    PrimaVera -- Niin, luulen vähän että säännöllisin väliajoin pitää olla jotain (enkä nyt tarkoita välttämättä yy suhteita) ihan jo siksi että pysyy jotenkin usko koko touhuun mukana.

    Hyvä että oli ilmeisen kiva loma ja onnea Herra P:n kanssa.

    VastaaPoista