keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Lonely boy looking 4 lonely girl

Ja etten minä muka laita eforttia vai, nytkin muutin langattoman verkkoyhteyden nimeksi otsikon mukaiseksi :) Nyt vain odotellaan koska joku naapureista (näen ainakin 20langatonta verkkoa kotioloissa ollessani joten niitä riittää) muuttaa verkkonsa nimeksi lonely girl looking for lonely boy :)

Juu ei ehkä tapahdu ihan heti kohta mutta olisiko "hauskaa" jos tapahtuisi :)

Minä olen ollut töissä, sitä ei varmaan tarvitsisi edes kertoa. Sen lisäksi olen treenannut kovempaa kuin koskaan, sitäkään ei varmaan edes tarvitsisi kertoa.
Olen menettänyt hermojani, olen ollut väsynyt. Olen myös yrittänyt liehitellä yhtä tyttöä joka ei sitten mitä ilmeisimmin syystä tai toisesta ollut niin innostunut.
Liehittää ehkä vähän voimakas ilmaisu mutta siis vinkitää siihen suuntaan että kiinnostusta viedä hänet ulos olisi.

Olen myös saanut taas yhteydenottoja tytöitltä jotka ovat aiemmin olleet elämässäni (jonna soitellut pari krt ja eräs toinen ex ihminen kanssa yllättäen kysellyt kuulumisia) mutta nyt jo ihan kiire/ärripurri väsymyksestäkin johtuen en ole niihin vastannut kuin kohteliaan lyhyesti.

Olen löytänyt uutta musiikkia ja käynyt pari kertaa ulkona, en varsinaisesti kemuttamassa kertaakaan mutta ulkona kuitenkin.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä olen nyt sitten vihdoin siirtymässä osin muihin töihin työpaikkani sisällä jonka vaikutuksesta koko hyvinvointiini minulla on suuret odotukset.

En oikeasti tiedä miksi olen ollut niin hiljaa täällä tai siis miksi nyt vaikka on jo monta vuotta tullut kirjoitettua aktiivisesti. Jonkun verran olen toki chätännyt enemmän iltaisin pikaviestimissä ja avautunut niissä joten sellaista tarvetta kirjoittaa ei ehkä sitten senkään takia ole mutta mutta.
En tiedä taas tänääm ilmeisesti mitään. Tai no tiedän sen että päivän tai yön lauluun olen kovin ihastunut:

4 kommenttia:

 1. Juuri tuossa ennen blogiisi tuloa mietin, että onkin varmaan paljon luettavaa, kun en ole täällä pariin kuukauteen vieraillut, mutta näköjään sulla ollut samantyyppiset fiilikset tämän alkuvuoden. Tosin ainakin itsellä tuo auringonpaiste ja pikkuhiljaa järjestyvät työasiat ovat auttaneet siihen, että elämä alkaa taas tuntua joltain. Toivottavasti sielläkin päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu, juu hiljaista on pidellyt tän kanssa kun tuntuu että päivät ja illat ja viikot ja kuukaudet vain juoksee ohi ja yrittää pysyä mukana jotenkuten. Kevät on huippua ja toivetta ilmassa :)

   Poista
 2. Hyvän biisi jälleen kerran. :) Mukava kuulla, että työasiat muuttunevat parempaan ja toivotumpaan suuntaan, toivottavasti se tuo energiaa ja iloa myös muille elämän osa-alueille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Norppa ja kiitos, ja juu toivetta työasioissa on nyt näkyvissä hyvinkin paljon mutta ennen kuin nimeä on paperissa niin vähän vielä sillai koitan olla hihkumatta liikaa ennenaikaisesti.

   Poista