lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kun aloittaa antamalla

itsestään mielikuvan täytenä taulapäänä ja tupauunona niin sen jälkeenhän suunta on vain ylöspäin.

Ei myöskään suinkaan kannata hämääntyä jos toinen ei vaikuta ymmärtävän tai paremminkaan jakavan sinun loisteliasta huumoriasi vaan ennemmin tilata toinen juoma ja selittää jotain vieläkin sopimattomampaa.

Kuin pisteenä iin päälle kannnattaa myös muistaa vilkuttaa ja halailla myös monia muita paikalla olevia tyttöjä. (sillä että nämä ovat kaikki puhtaasti kavereita ei ole merkitystä koska eihän tämä "uusi ihminen" voi sitä tietää).

Kun vielä lopuksi kävelee pois hyräillen I am just a love machine kappaletta niin voikin alkaa puhumaan tytöstä jo täysin varmana ensimmäisenä ja viimeisenä vaimonaan.


Joskus on kyllä itsensä kanssa huumori koetuksella ja paljon saa vettä virrata ja Oliver tehdä töitä vakuuttaakseen tytön siitä että hän ei ole aivan täysin tolvana, ehkä ylilämpimiltä väleiltä näyttävistä eleistä huolimatta yhden tytön uskollinen mies ja muutenkin ainakin suht täysipäinen kaveri.

3 kommenttia:

 1. Voi että, sinä Oliver sanoit sen mitä minä eilisestä illasta ajattelin. Tosin tilannettani pahentaa se että olin selvinpäin, joten omaa käytöstäni en voi laittaa sen piikkiin että olisin ollut niin päissään että hurmaava persoonallisuuteni on sen ansioista kukkinut ihan liian loistokkaasti :D

  VastaaPoista
 2. Juu aina sitä ei osaa esiintyä ihan täysin edukseen vaikka tilanteessa niin ehkä kuvitteleekin :)

  Itsekkään en kyllä halua koskaan syyttää alkoholia koska jos ei osaa ottaa tai sen takia törttöilee jotain niin silloin pitää olla ottamatta. Toki se nyt hämärtää tilannetajua mutta siis jos minusta tulisi/tulee typerys kun olen humalassa niin ainoa ratkaisu siihen olisi silloin että korkki pysyy kiinni.

  Toisaalta taas kaikkia ei voi eikä pidäkkään miellyttää.

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä kaikkia voi eikä pidä miellyttää kuten sanoit, mutta joskus sitä uuden ihmisen tavatessaan toivoo että osais olla edes vähän enemmän edustava ettei ihan täyden idiootin ensivaikutelmaa itestään antais.

  VastaaPoista