keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Sydän tyhjää lyö kun tyttö on niin suloinen

Miten suloinen voi tyttölapsi(tai no aikuinen tässä tapauksessa) olla?
Voiko hän sen lisäksi että on harvinaisen rento ja hauska ihminen olla myös todella mukava. Voiko tämän kaiken lisäksi olla vielä kasvoiltaan niiiiiiiiiiin suloinen että poikamiestä, tuota työpaikan ajoittaista flirttikonettakin alkaa jännittää niin ettei meinaa saada sanaa suustaan vaan kakistelee kuin yhtäkkisen pahan puhevian saaneena.
Kun tyyppi vielä katsoo minuun ja hymyilee niin voisin sitten kävellä suoraa seinääpäin koska aivotoiminta lakkaa hetkeksi täysin.

Poikaystävääkö, no totta hemmetissä. Kuinkas muuten. Aina, joka-ikinen kerta. Ai että suhde menee huonosti edes ja ovat juuri eronneet ja käytännössä jo sinkkuja, pah, päinvastoin. Pusutuskuvia FB täynnä, yey.

Olen kuulkaas tullut siihen tulokseen että kun kysyntä ja tarjonta ei vain voi kohdata, ei ei ja vielä kerran ei. Jos tsirbulla ei ole sitä poikaystävää tai aviomiestä (kuten jokaisella viehättäväksi ja muutoin sopivaksi kokemallani ihmisellä on 99.8% tapauksista) niin sitten löytyy se ylitsepääsemätön sitoutumiskammo, paha persoonallisuushäiriö tai se vähintään 1000km välimatka.

Tiedän että tämä postaus oli nyt tällaista perus-sinkku-meta-valitusta mutta kun ei niin ei.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa, voi hitsinvitsit, naurahdinkin. :--)

    VastaaPoista
  2. Hei Pathilda ja kiitos paljon :) Tyylinihän on tarkkaan harkittu yhdistelmä kirjoitusvihreitä, sekavaa lauserakennetta ja rönsyilevää ajatusta :)

    VastaaPoista