sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Whos the pretty girl, whos the pretty girl?, you are

you little xxxx thing :)
Onko ko lause sopimatonta sanoa työkaverilleen hississä vai riittääkö toisen huumori. Seksuaalisen häirinnän syytettä odotellessa.

Oliver oli matkalla, puoliksi työmatka mutta kiva sellainen vaikka kovin väsyttävä.

Oliver tapasi myös pari vanhaa ystäväänsä, kävi eilen saunomassa poikien kanssa, soitti puhelun toisen hyvän ystävän kanssa perjantaina ja tänään varsinaisen maraton puhelun vielä yhden ystävättären kanssa. Ai miten nämä nyt mihinkään liittyvät, no just siihen että nämä ovat niitä ihmisiä jotka pysyvät vaikka välimatkaa olisi miten ja se on aina yhtä hienoa huomata.


Miten kasaripoppis voikin olla näin hyvää:

6 kommenttia:

  1. Hyväntuulisuutesi on tarttuvaa! Kiitos tästä Oliver:)

    Mukavaa kevättä täältä jostain sinne jonnekin!

    -Noomi

    VastaaPoista
  2. Kas Noomi, huippua kuulla sinusta. Mietinkin sinua itseasiassa tuossa juuri eilen. Mitä mukavinta kevättä myös sinne jonnekkin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaunis mieltä lämmittävistä sanoista Oliver:)

    Muuten, sen jälkeen kun lopetin blogini julkaisemisen, on parisuhderintamalla tapahtunut huima käänne parempaan suuntaan. Suurin syy siihen on se, että nostin kissan pöydälle, puhuimme asiat halki ja aloimme molemmat panostaa enemmän toisiimme.

    Itseltäni oleellisin muutos oli se, että päätin vain yksinkertaisesti keskittyä niihin hyviin asioihin/puoliin toisessa sen sijaan, että märehtisin ja vatvoisin koko ajan niitä piirteitä toisessa, mitkä itseä eniten ärsyttää.

    Vähän siis sellainen take it - or leave it - tyyppinen ratkaisu.

    Joskus on vaan päätettävä, että tämä on nyt tässä ja teen kaikkeni sen eteen, että homma toimii. Kumma kyllä toinenkin osapuoli suhtautuu myös minuun huomattavasti paremmin sen jälkeen, kun itse lopetin kokoaikaisen tyytymättömyyteni ja aloin osoittaa enemmän arvostusta toista kohtaan...Kumma juttu... :0

    VastaaPoista
  4. Hei juu muistan sun jo aiemmin mainineen siitä että menee paremmin. Onni yksillä ja niin edelleen :) ei kun siis hienoa kuulla. Toi päättäminen on ehkä varmaankin hyvä jos potentiaalia siihen on kuitenkin ja asiat on enemmän ns käytännön "erimielisyyksiä".

    VastaaPoista
  5. Yääh - öyh- öh -köh - kiva kiva, käyn täällä toisten blogeissa hehkuttelemassa omaa elämääni:)

    Noh kuitenkin, oikeastihan tuo ajatuskulku avautumisestani taisi kulkea jotenkin niin, että silloin kun kirjoittelin blogiani ja minulla oli välillä tosi vaikeaa, koin saavani taustatukea ja sympatiaa mm. sinulta ja parilta muultakin blogini kommentoijalta. Se siis lämmitti mieltä kovasti silloin ja lämmittää edelleenkin, ja olen siitä tosi kiitollinen.

    Siksi kai halusin vaan vielä kertoa, että asioilla on tapana järjestyä:) Ja hyvinkin synkältä näyttävät tilanteet saattavat kääntyä yllättävänkin positiivisiksi.

    Mukavaa ja aurinkoista kevättä siis!

    VastaaPoista
  6. Siis kyllähän sitä nyt sinkku blogissa pitää omaa parisuhdettaan käydä hehkuttamassa :) :)
    Mutta siis juu ymmärsin pointtisi ja mitä mukavinta kevättä :)

    VastaaPoista