maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mörkö se lähti piiriin humppanhimppan hurrallei

Ai mikä mörkö, no jos näkisitte minut nyt niin tällainen kotimörkö. Ei siis kovin pelottava ainakaan toivottavasti. Takana laiskin pääsiäinen koskaan ei niinkään siksi etteikö olisi ollut suunnitelmia vaikka muille jakaa alunperin vaan vaan, noh, juoksun aloittaminen ihan vaihtelun vuoksihan on ihan sillai varmaan hyvä idea mutta kun Oliver, tuo jääräpää aloitti sitten suoraan sen tekemällä 10km lenkkejä.

Kelpasi ylpeillä töissä että mies tupakoi ja silti juoksee 10km koska tahansa mutta kävi sitten se ylpeys lankeamuksen edellä ja polvi sanoi poksista kolmannen juoksukerran kohdalla. Niinpä ei ole siten tällä monolla juostu eikä myöskään kävelty nyt yli viikkoon ja mökkihöperyys hiipii kupoliin.
Onneksi sentään uudet pillerit toimii ja kipu alkaa olla miltei mennyttä mutta oisihan tämä pääsiäinen voinut vähän toisinkin mennä.


Äsken meni shamppoota silmään....vttu :)

4 kommenttia:

  1. Kuules nyt. Kun ihminen täyttää 30 vuotta, voi sanoa hyvästit sille mielikuvitukselliselle ajatukselle, että kehomme kestää mitä vaan.

    Suosittelen menemän polvilääkäriin. Asap. Jos se on poksahtanut nyt, se poksahtaa uudestaankin. Polvet on sellaisia. Mitä pikemmin hoidat sen kunnolla kuntoon, sitä vähemmällä pääset tulevaisuudessa.

    Itse harrastan poks-syistä lähinnä vesijuoksua. Nöyryyttävää ja sairaan tylsää, mutta kun paikat sanoo kerran poks, ei niistä enää entisenlaisia saa. Kaikki urheilulajit ei sovi kaikille. Sitten on vaan sopeutettava itsensä niihin, mitä paikat kestää.

    T:valuvikainen

    VastaaPoista
  2. Se on aina vähän mihin vertaa, itse otan mieluiten vertailukohdaksi esim nhllää tahkoavan 41vuotiaan Teukka Salaman johon verrattuna minä alle 35vuotiaana olen siis miltei juniori :) (ja ei nyt yhtään muistuteta siellä että toinen on super lahjakas huippu-urheilija ja toinen toimistotyöläinen:) Miehiä me olemme molemmat joten jos Teukka pystyy niin pystyn minäkin :)

    Toinen vertailukohta voisi olla vaikka samalla jumppasalilla käyvät yli 60vuotiaat miehet jotka edelleen tekevät kyykkyä yli 100kilolla. Joten jos he pystyvät niin minunhan kuuluisi juniorina tehdä miltei tuplat :)

    Mutta siis juu ymmärrän minä pointtisi, ikää kun tulee lisää pitäisi osata tehdä asiat järkevämmin jos ei halua hajottaa itseään. Ja tohtorissa ja fyssarilla kävin ja sain jotain niin kivoja pillereitä että polvi kyllä ilm toiv paranee mutta vähän niiden sivuvaikutukset muuten jänskättää (vaikuttavan aineen antaminen eläimille on kielletty koska kuolleisuus nousi niin hurjasti, yey)

    T: etkä ole :)

    VastaaPoista
  3. juu - siis kyllä kun noihin vertaa niin vähintäänkin samaan pitäisi pystyä! Nyt vaan kovasti harjoittelemaan (huom, rauhallisella tahdilla siis) - niin 80-vuotiaana saat nostettua 120 kg penkistä:) NHL:ään saattaa olla vähän tunkua, mutta kyllä sitä johonkin paikallissarjaan ehtii hyvinkin vielä mukaan!

    Niin ja mitä tulee tuohon mahdollisesti viittaamaasi Lethal Dose 50% -lukuun, niin älä huoli, kofeiinillekin se on peräti 192mg/kg ja etanolille lähes 7g/kg, joten no worries! Saat varmasti ihan huoletta popsia niitä pillereitä vielä muutaman! Sitä paitsi vaan puolet niistä eläimistä kuolee noilla arvoilla, saatat hyvinkin kuulua siihen onnekkaaseen toiseen puoleen:)

    Koetahan tervehtyä ja mukavaa viikkoa!

    Noomi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä täältä vielä tullaan kunhan koipi toiv kohta on parempi :).Vähän tosissaan niin vaikka toki iän mukana pitää itseään vähän säästelläkkin niin toisaalta kyllä henkkoht vähän vastustan sitä että ihmiset käyttävät ikäänsä tekosyynä sille miksi eivät tee jotain. Olen nimittäin itse todistanut vielä 20vuotta itseäni vanhempienkin ihmisten täydellistä muodonmuutosta sohvaperunasta ns täyteen rantakuntoon joten ei se iästä ole kiinni jos vaan intoa on. Näin siis ainakin omalla sukupuolella jolla kehitys teoriassa voi jatkua niin pitkään kun hormonitoiminta vaan on jotakuinkin normaali.

      En siis tarkoita että se pitäisi olla kenenkään tavoite mutta siis ei se ikä sille este ole jos vain muuten huvittaisi.

      Mukavaa viikkoa tai nyt kait jo pikkuhiljaa viikonloppua myös sulle :)

      Poista