lauantai 19. joulukuuta 2009

Minä haluaisin kissan ja tänään ulos

Siis eläin sellaisen, tai oikeammin haluaisin kaksi. Olen siis asunut puolet elämästäni kissojen kanssa ja minä pidän niistä ihan tosi paljon. Ongelmia on vain muutama, a olen niille vähän allerginen (tai ainakin olin kun viimeksi kävin testeissä, se ei toki estänyt ettenkö senkin jälkeen olisi elänyt niiden seurana vuosikausia) ja b elämäntilanteeni eli mm matkustelu ja se että asuu yksin.

Nämä käytännön syyt eivät kuitenkaan estä minua haluamasta kissaa, tulen niiden kanssa niiiin hyvin toimeen, myös niiden joista niiden omistaja varoittelee niin pah, minä olen niidenkin kanssa kaveri.
Ko juttu johtunee siitä että olen asunut hankalaluonteisten kissojen kanssa ja oppinut ymmärtämään niitä.

Ei minulla toki ole mitään koiriakaan vastaan ja en näkisi mahdottomana että jos joskus olisi pysyvä elämäntilanne (perhe jne) etteikö minulla olisi koiria mutta olen kyllä huomattavasti selvemmin kissa kuin koira ihminen.

Höpötin joskus aiemmin kategorisoinnista ja vaikka sitä sinäänsä vastustankin niin minusta kissa vs koira ihmisissä on usein selkeähkö ero ihmistyyppeinä. Vähän samoin kun usein on ero miehissä jotka joko katsovat ensin vs miehiin jotka katsovat jälkeen kuin joku tyttö kävelee ohi.
En paljasta kumpaan kategoriaan itse kuulun.

Mitäköhän se Oliver taas sekoilee, hmm niin, en tiedä, lauantai ja loma alkanut.
Ajattelin että jos tänään menisi käymään vaihteeksi ulkona ystävien kanssa, ei vain huvita oikein mikään paikka erityisesti. Suosituksia otetaan vastaan (alueena pk seutu)

Edit: Päivän video vaihdettu paremmin la iltaan sopivaksi.

4 kommenttia:

 1. Kissat on <3, itelläkin ollut kissakuumetta pidemmän aikaa mutta liian menevä oon, joten en ainakaan nyt voi moista hankkia :(.
  Club PRKL.n yläkerta on ihan jees paikka.

  -c

  VastaaPoista
 2. Hei c, sattumaa tai ei mutta yksi kaveri itseasiassa houkutteli tuonne :)

  VastaaPoista
 3. :) No tykkäsitkö paikasta? Mun kaveri vei mut testaan sen perjantaina :)

  -c

  VastaaPoista
 4. No siis ei itse paikassa ehkä sinäänsä vikaa mutta olin siis alakerrassa ja siellä asiakaskunta oli hieman nuorta (arvioisin keskimääräiseksi iäksi jotain 21v) ja siitä nyt tuli hieman, kuka tai paremminkin ketkä ei kuulu joukkoon olo.

  VastaaPoista