keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Iloinen työttömyys

Siitä on hmmm 7 vai 8 vuotta kun viimeksi olin työttömänä (ilman että olisin opiskellut myöskään siis) ja nyt olen siis tammikuussa jäämässä ja arvatkaa mitä, minä:

 • siitä huolimatta että olen omalla alallani ja pidän siitä.
 • Siitä huolimatta että olen kunnianhimoinen urani suhteen
 • siitä huolimatta että minua pitäisi stressata
 • siitä huolimatta minä odotan sitä kuin kuuta nousevaa.

 • sitä että edes hetken en polta kynttilää molemmista päistä kuten viimeisen vuoden
 • sitä että en kiroile aamulla herätessäni kuten viimeiset 6kk
 • sitä että voin nukkua kunnolla
 • sitä että minulla on aikaa tehdä itselleni terveellistä ruokaa
 • sitä että voin kirjoittaa, soittaa, lukea, käydä kuntosalilla, juoda muutamana keskiviikkona kännit, mennä mökille saunomaan keskellä viikkoa,


 • Minä odotan tuota kuin hullu puuroa.

  Tiedän että minun pitäisi etsiä tälläkin hetkellä uutta työtä hikihatussa mutta ei, minä haluan viettää 2kuukautta, kaksi pientä kuukautta tehden em asioita. Sen jälkeen toki haluan taas takaisin oravanpyörään mutta 2 tai 3 kuukautta, I am singing in the rain, just singing in the rain, what a glorious day

  Eri kappale mutta herra Sinatraa jokatapauksessa

  5 kommenttia:

  1. Jos tässä olisi "like"-nappula niin painaisin sitä. Sulla on todellakin asenne kohdallaan ja pieni loma on aina hyväksi, sen jälkeen taas jaksaa olla oravanpyörässä innolla mukana. Eikähän se mitään auttais jos olisit kokoajan kuin maasi myynyt, varsinkaan jos tuokaan asia ei ole ns. sinusta kiinni.

   -c :)

   VastaaPoista
  2. Nyt kommentoin lähinnä sanoakseni, että muistatko minua, kommentoin joskus harvoin blogiasi? Vihdoin aloin minä myös kirjottaa toden teolla omaani, mutta osoite vaihtui. Alan myös seurata sun blogia ihan kunnolla. Sen verran mielenkiintoinen on :)

   Olen iloinen, että osaat suhtautua asiaan noin hyvin. Pidän peukkuja sulle, että pystyt nauttimaan tauosta, ja sitten löytämään myöhemmin taas tötä.

   VastaaPoista
  3. -c, kiitos. En tiedä asenteesta mutta kun asiaan ei voi vaikuttaa samoin kuin ei voi miten nykyinen tilanne eteni (eli en suinkaan ole lähellekkään ainoa jolta työt loppuivat jne) niin parempi yrittää ottaa ilo irti.

   -------

   Chandrani, kiitos ja toki muistan sinut. Itseasiassa kävin muistaakseni toissapäivänä lukemassa blogiasi :)

   VastaaPoista
  4. Välillä pitää ottaa rennosti ja ottaa hieman omaa aikaa, sanokoon yhteiskunta mitä tahansa. Miksi koko ajan pitäisi olla tehokas, ylisuorittaa, käyttäytyä hillitysti, varoa jokaista varten, pyrkiä näyttämään muotilehdestä repäistyltä ja vahtia jokaikistä suupalaa? En ymmärrä. Kuka pirulainen päätti, että jos vietät kurillista oravanpyöräelämää, sinusta tulee yhteiskunnan rakastama ja hyväksymä?

   Minusta elämä on tarkoitettu nautittavaksi. Pidetään hauskaa, sillä kerranhan täällä vain ollaan!

   VastaaPoista
  5. Rivieratar, niin ja ihanne tietty olisi että jokainen nauttisi siitä omasta osuudestaan siitä pyörässä (ainakin olisi alalla jossa viihtyy jnejne)

   VastaaPoista