torstai 1. tammikuuta 2009

Parisuhdekortti ja selkäreppu

Mikä parisuhdekortti

Miksi- koska on olemassa suunnattoman suuri joukko ihmisiä joilla ei pitäisi olla lupaa seurustella koska he useimmiten itsekkyydessään eivät ole parisuhteeseen kykeneviä vaan aiheuttavat kumppaneilleen suunnatonta tuskaa esim henkisen väkivallan (ja miksei myös fyysisen) muodossa. Joskus tahallaan joskus vain puhdasta itsekkyyttään tai itsekkyydestä johtuvaa ajattelemattomuuttaan. Usein myös pelaavat kumppaninsa tunteilla ja ovat suorastaan neroja manipuloinnissa ja asioiden kääntämisessä toisen syyksi (itsensä ollessa luonnollisesti aina syyttömiä ja itse täydellisyyksiä jonka todistaa jo se että pieneenkin kritiikkiin tai edes ystävälliseen pyyntöön vastataan suunnattomalla raivolla:).

Koska eivät koskaan oikeasti rakasta saatikka kunnioita toista henkilöä muuta kuin objektina ovat myös hyvin alttiita pettämään tai yksinkertaisesti jättämään kumppaninsa vaikka 20vuoden jälkeen koska kumppanin kengännumero ei enään miellytä.

Parisuhdekortti voidaan evätä myös mikäli henkilö ei ole kykenevä sitoutumaan.


Joku voisi luulla että jotain on tapahtunut mutta itseasiassa ei vaan kunhan olen vain pohtinut paljon menneitä asioita ja syitä ja seurauksia. Uskoisin että jokainen meistä tulee jonkinlaisen selkärepun kanssa (joillain pienempi joillain suurempi) mitä tulee menneisiin suhteisiin. Tärkeimmät asiat sen repun kanssa lienee ne että se on takana ja vaikka sieltä jotain asioita kumpuaa niin sen tajuaa ja osaa muuttaa ja suhtautua siihen kriittisesti ja se että niistä on oppinut niin ettei tuo samoja ongelmia ja virheitä uusiin suhteisiinsa. Toki esim luonnehäiriöisen kanssa elämisestä on vaikea oppia mitään hyvää vaan päinvastoin joutuu olemaan todella kriittinen itseensä ettei opi ja kopioi sitä huonoa mutta ehkä sellaisestakin voisi oppia terveen itserakkauden muodossa.

Joskus tietysti selkäreput voivat mennä pahastikkin ristiin toisen kanssa vaikka molemmat tiedostaisivatkin asian kuten itselle kävi erään ihmisen kanssa jonka repusta löytyi historia jonka takia ko henkilö tarvitsi jo heti aluksi paljon supernopeaa edistymistä ja omasta repusta taas löytyi historia joka takia luottamuksen rakentumien vie jonkin verran normaalia enemmän aikaa.

Hyvä puoli siinä oli se että molemmat tiedostivat asiat ja niistä puhuttiin avoimesti ja ei ko juttu tuohon nyt suoranaisesti kaatunutkaan mutta ei nyt jutun rakentumista helpottanutkaan.

Muutenkin minusta menneet suhteet ja suhtautuminen niihin ja välit ex kumppaneihin kertovat paljon ihmisestä ja mielummin mä ainakin olisin tietoinen niistä kuin että niistä johtuvia juttuja alkaa putkahdella sitten ajan päästä. (se salaisuuksien kirstu kun ei oikeasti koskaan pysy kiinnin vaan aina siellä alkaa joku liitos pettämään kunhan aikaa vain kuluu tarpeeksi) ja lisäksi jos henkilö on esim kaikkien exiensä kanssa vihoissa alkaa ainakin itsellä jo hälytyskellot rinkuttamaan niin että korvissa soi. Samoin tietysti tilanteessa jossa se suhde ei ole takana vaan ihmisen äänestä kuulee kaipauksen ja edelleen jatkuvan rakkauden(tätä on vähän vaikea selittää sen tarkemmin koska toki esim mukavat muistot ovat ja pysyvät ja niitä muistellessa voi kaipaus iskeä itse kullekkin vaikka ko suhteisiin ei kaipaisi suurin surminkaan).


Huokaa , alkaa huudattamaan yhtä kaikkien aikojen rakkauslaulu suosikkia Aerosmith -Angel biisiä ja miettii josko se oma enkeli jo kohta jostain ilmestyisi tai laittaisi edes viestin että on myöhässä kun ei tunne tietä...

You're my angel
Come and save me tonight
you're my angel
Come and take me allright


Luulen että lähden tänään illalla taas vaihteeksi baariin ja naapureiden tähden toivon että tulee jonkinlaiset jatkot (siis en nyt tarkoita välttämättä vastakkaisen sukupuolen kanssa vaan ihan kavereiden kanssa) sillä muuten yläkerran mies herännee klo 5 aamulla ylläolevaan biisiin ja mun epävireiseen lauluun :) -- täytynee liimata stereoiden voluumi nappula.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti