sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Mahtavat ihmiset

Olin kirjoittamassa tai itseasiassa kirjoitinkin postin jossa oli paljon negatiivista asiaa tietyistä jutuista mutta itunesin random playn valitessa huomattavan iloisia rallatuksia ajttelin mielumminkin omistaa tän päivän postin kaikkille niille mahtaville ihmisille joita olen elämässäni tavannut, kiitos.

Kiitos ensiksikin mun perheelleni, kaikesta.
Kiitos mun vanhimmille ystävilleni, vaikka koko muu maailma romahtaisi mä tiedän että te pysytte samanlaisina kuin olette olleet viimeiset 20vuotta.
Kiitos mun ensimmäiselle pitkäaikaiselle tyttöystävälle - sä olet syy siihen että mä oikeasti aloin uskomaan rakkauteen.
Kiitos uudemmille ystävilleni ja erityisesti herralle x, niin jääräpää kuin olenkin sä olet opettanut mulle helvetin paljon.

Kiitos neidille a - mä en koskaan unohda niitä tuntikausien keskusteluja sun kanssasi ja vaikka meidän välillä ei koskaan tapahtunut mitään "enempää" toivon sulle koko sydämestäni kaikkea hyvää, sä olet yksinkertaisesti mahtava ihminen.

Kiitos henkilöille b,c,d ja e - muistot teistä auttaa aivan helvetisti silloin kun on vaikeuksia uskoa ihmisiin --- mä toivon teille niin paljon kaikkea hyvää kuin suinkin mahdollista.
Erityiskiitos henkilöille f ja g - aikana jolloin mun usko naisiin oli todella kovalla koetuksella te onnistuitte palauttamaan sen.

1 kommentti:

  1. Tässä sulle vielä syy paljastaa itsestäsi jotain, mikä voi auttaa löytämään mystisen prinsessan. Kurki mun blogiin. Haaste odottaa!

    VastaaPoista