torstai 14. heinäkuuta 2011

Lomailua

Arvatkaa kenellä on kesäloma, arvatkaa kuka on ollut mökkeilemässä viikon, arvatkaa kenellä on työpuhelin kiinni (ei vähiten siksi että unohdin sen pin koodin pöytälaatikkoon ja en kehtaa soittaa ja kysyä sitä:) ja arvatkaa vielä kenellä on muuten kaikki loistavasti paitsi ketku hammas jonka takia saa ravata hamppulääkärissä ja maksaa niille miljoonan vain mennäkseen sinne kohta taas uudestaan.

Arvatkaa vielä kenen mielestä kesäinen pikkupaupunki (jonka läheisyydessä kesämökki siis sijaitsee) pitää sisällään niin suloisia ihmisiä että on haljeta. Hänkin jonka kanssa hymyiltiin toisillemme ko kylän kaupassa ja jäit sitten vielä syömään jätskiä kaupan ulkopuolelle ja vilkuiltiin toisiamme kuin kissat sitä kuuluisaa kuumaa puuroa.

Tämä loma tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen, jo muutamien päivien jälkeen huomaa että vaikka sen varpaansa potkii vahingossa pöydänjalkaan heti aamusta niin ketutus ei vain nouse, laittaa kesäbiisin soimaan vaan kovemmalle, ottaa x asennon ja soittaa verannalla ilmakitaraa niin että raikaa.

Tyttöuutisia, no tuota ei nyt varsinaisesti mitään uutta tai merkittävää, uusi hiustyylini sai kyllä vanhat deitit yhtäkkiä päivä uuden FB kuvan jälkeen kysymään kahville joten ilm uusi kuontalo ei nyt ainakaan ihan epäonnistunein ole. Voihan sitä toki kahvitella noin kaverina mutta siinä se. En tiedä, ilm aurinko on saanut minun hormoonitoiminnan jonnekkin taivaisiin koska te olette taas jotain niin kaunista että ihmettelen miten maailmassa voikaan olla jotain niin viehättävää.


Tiedän että tämän vuoden kesäbiisi on ehkä vähän ärjy, noin niinkuin kesäbiisiksi mutta kun tämä vaan paahtaa niin täyttä energiaa että pakko renkuttaa uudestaan ja uudestaan (kunnes ystäväni vaativat minua laittamaan kuulokkeet päähän noin 10soittokerran jälkeen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti