tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yey

Tiedättekö niitä päiviä jotka pitää, pitää ihan taatusti laittaa kalenteriin että tänään en ensivuonna nouse sängystä. Siinä missä kuorma-auto yrittää kiilata sinut ja fillarisi ojaan heti aamusta - loppuu ilta siihen että löydät likaisen hiirenmyrkkyjyvän törröttämästä sormestasi ihosi luonnollisesti lävistäen.
Älkää kysykö miten se on mahdollista, kaverini kommentti oli että rapatessa roiskuu. Jäykkäkouristuspiikille siis aamusta.
20.6.2012 en nouse sängystä, piste.

Onneksi töissä ei ole kiire, jos muka kello 8 illalla ei ole tarpeeksi ajoissa kotiin, ei kyse voi olla kuin laiskuudesta.
Ja jos sillä tytöllä jota olit vaivihkaa vilkuillut on poikaystävä, kyse ei ole kuin kohtuudesta. Ja kun hän sitten yhtä yllättäen eroaa ko poikaystävästä ja muutama viikko sen jälkeen teet tuttavuutta, osoittautuu hän liian pihalla olevaksi. Juu juu, on suloista tai siis voi olla suloista jos tyttö on vähän kehällä(älkää kysykö edelleenkään mikä siinä minua kiehtoo) mutta sitten kun se menee kukkuu asteelle loppuu suloisuus kyllä siihen.

Annan esimerkin, se että söit lihapullia ruokalassa kahvikupista, oli vielä ihan suloista mutta se kun et osannut käyttää avainkorttia jolla avataan samallalailla työpaikan kaikki ovet jossa olet ollut yli 6kk töissä joten olet taatusti joutunut sitä käyttämään sen 200krt, se oli vain noh, juu, se meni sitten jo yli.

Olen laihtunut 8kg, kesäpaino on siis saavutettu, harmi vain että siinä missä käsivarsista lähti kyllä kaikki ylimääräinen ahkerasta jumppasalilla puhkimisesta huolimatta, vatsasta katosi tasan 2cm. Olisin ehkä kuitenkin mielummin pysynyt 90kg kunnossa jossa pari kg ylimääräistä kuin tässä 80kg tuulessa kohta heiluva hujoppi lookissa. Täytynee alkaa syömään.

Nyt sänkyyn pohtimaan mitä kivaa voi saada likaisesta hiirenmyrkkyjyvästä, ebolan vai tavallisen verenmyrkytyksen..(lapsena joskus sellainen olikin joten olisihan se jo aika verestää muistoja).

Ehkä tulevan kullan pitäisi ollakkin ammatiltaan lääkäri, kerran deittasin yhtä lääkäriä hetken, hän vastusti aborttia joka hämäsi minua. Nykyisin sillä ei voisi olla itselle sen kummempaa merkitystä noin henkilökohtaisessa-itseään koskevassa merkityksessä siis.
Itse en edelleenkään sitä vastusta ja jos toinen sen muilta kieltämisen puolesta olisi aktiivinen niin sitten älähtäisin.

Illan kappaleena uudehkoa Mobyä, tähän voisi jotain kehusanojakin liittää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti