sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Joka pimeydessä vaeltaa

Tämä projekti on sitten Oliver sinun vastuullasi, ai, no kiva, erityisen kiva kun deadline on ensiviikolla. Ai minullako muuta elämää, no ei tietenkään. Ai että ihanko joudun sitten vielä kouluttamaan muita ihmisiä tähän juttuun, no entistä parempi kun kukaan ei ole viitsinyt itseänikään opettaa mutta kait minä nyt sitten yöntunteita tulen tämän jutun asiantuntijaksi esim viikonlopun aikana. Ai sinäkö lähdet sitten vielä lomalle jotta ei edes jää ketään joka tietäisi koko prosessin ja taustatiedot, jippii aistin menestyksen huminan.... Ai että saan vielä mennä työillallisillekkin vieraiden kanssa kun sinä et ehdi, no toki toki minullahan olikin just tuota aikaa.

Suunnittelen vakavasti kirkavalolamppujen ostoa, suunnittelen vakavasti viikon lomamatkan aurinkoon buukkaamista, suunnittelen vakavasti juoksemisen aloittamista (juu tiedän hyvä vuodenaika aloittaa), suunnittelen vakavasti että viilennän exdeittiihmisen kanssa käydyt puhelinkeskustelut niin että ne loppuvat.


En tiedä, pitäisikö huolestua mutta puolustaudun sillä että minulla soi aina joku musiikki eli sen kulutus on suurta, eli eli, hmm arvatkaa kenellä soi tämä levy jumppamusana :)

2 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen, ihan täsmälleen tiedän!!!!!!

  Olen tässä parhaillaan palaamassa maakunnasta Helsinkiin, kotona ehkä joskus yöllä, koska Helsingissä 23.30 ja pitää mennä vielä toimiston kautta viimeistelemään huominen julkaisu. Koko viikonloppu kului töissä, niinkuin pitkä pätkä edellistäkin viikonloppua.
  Huomenna alkaa koulutus klo 8.30 ja jossain välissä pitäisi nukkuakin. Lounaan jälkeen olen syönyt yhden pasteijan. Että mitä ihmettä. Hulluksihan tässä tulee!!
  Huomasin viikonloppuna haaveilevani burnout saikulle jäämisestä. Jos vain voisi mennä sanomaan työterveyteen, että en jaksa enää yhtään...
  Ehkä kuitenkin noudatan työkaverin neuvoa ja menen ensin sanomaan esimiehelle, että näin ei voi jatkua.

  Sori muuten, että tulin tänne sinun blogiin vuodattamaan... sattui niin osuvaan saumaan tuo teikäläisen kirjoitus. Onneksi edes Pendolinossa toimii netti...

  Ps. Plussaa juoksuharrastukselle ja ex-suhteen viilentämiselle. Juokseminen on tosi ok säistä riippumatta ja kerran kylmennyttä juttua on turha tekohengittää. Olisi se jo sytyttänyt jos olisi sytyttääkseen.

  VastaaPoista
 2. Niin sitä pitää, hyvä ettet pääse sinäkään laiskistumaan :) Ei sikäli kello on 12 ja tulin alle tunti sitten kotiin tosin jumppasalin kautta mutta kuitenkin. Moikataan sitten jossain hermoparantolassa jos satutaan samalle osastolle :)

  VastaaPoista