perjantai 10. syyskuuta 2010

There's no love

Bullet for my Valentine huutaa stereoissa. Ollut kiireinen viikko, paljon töitä, vieraita oli kylässä ja kun lähtivät tuli hyvin yllättävä kontakti ihmiseltä jonka kanssa käytiin ulkoilemassa kaksin käsin. Kyseinen ihminen meni sitten ja avasi pandoran lippaan ja nyt en oikein tiedä pitäisikö jotenkin olla hmm ei nyt katuva kun tuli puhuttua niin vai ei.

Ai kuka ja mikä, no tuota kyseinen ihminenhän oli sitten jonnan (uusille lukijoille tiedoksi, jonna on ihminen ketä tapailin viime talvena ja johon olin super ihastunut ja joka sitten meni lievästi sanottuna huonosti ja keräilin itseäni pitkään sen jäljiltä)se ystävätär jonka kanssa minullakin oli silloin joskus ollut jotain ja jonka kautta tutustuimmekin.

Jokatapauksessa niin niin, sen jälkeen kun silloin maaliskuussa (vai oliko helmikuuta) lopetin kaiken yhteydenpidon jonnaan niin olemme puhuneet puhelimessa kaksi kertaa. Kummastakaan keskustelusta ei ole seurannut mitään hyvää.

Mutta siis takaisin aiheeseen niin olimme siis ulkona tämän hänen ystävättärensä kanssa ja en kautta kiven ja kannon halunnut puhua mihinkään jonnaan liittyvästä mitään mutta kun jossain vaiheessa myöhäisiltaa toinen sitten kyselemällä kyseli niin se pandoran lipas aukesi. Kerroin hänelle kaiken, aivan kaiken ja hän senkun kyseli lisää. En ollut edes itse tajunnut että minulla olisi ko asiaan ollut enää kuukausiin noin paljon sanottavaa kuin ilmeisesti sitten oli. En tiedä, nyt jotenkin vähän häiritsee vaikka ei ole syytä tai siis miksi olisi. Kyseinen ihminen tuli vielä minun luokse sitten yöksikin mutta siis mitään ei tod tapahtunut muuta kuin nukkumista.

En tiedä, on ollut nyt joku ihme kausi muutaman viikon kun tuntuu että mitä tahansa ihmisten kanssa puhuukin niin jotenkin sanoo asiat väärin ja olisi parempi olla vain ihan hiljaa. Tai siis sellainen tunne jää itselle.

Päivän videona vähän synkempi veisu josta kirjoituksen otsikkokin.

Edit (la aamuna): Tätä juuri tarkoitan, kirjoitin tämän eilen hyvyn väsyneenä pitkän työpäivän jälkeen ja nyt kun lukee niin ääh koko kirjoitushan kuulostaa ihan "väärältä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti