sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Hauskoja poikia ja tyttöjä

Minulla on vähän paha tapa angstata ihmisiä, siis varsinkin joskus tuntuu että suuri osa uusista ihmisistä joihin törmää ei välttämättä ole niin kovin samanhenkisiä ja/tai muuten mukavia mutta sitten, tulee ilta, tulee viikonloppu ja yhtenä iltana "tutustut" niin huumorintajuisiin ja mukaviin tyyppeihin ettei tosikaan.

Eilen kun ex työkaveri soitti ja kysyi lähdenkö hänen kanssaan baariin niin teki mieli kieltäytyä mutta koska kyseinen mies ei usein kysy ja en ole nähnyt häntä aikoihin niin mentiin sitten kuitenkin ja en ole nauranut noin paljon aikoihin, siis vitsit mitä tyyppejä, tyttöjä ja erityisesti myös super mukavia ja hauskoja poikia tuli tavattua.

Parasta "hauskuudessahan" on se että se tarttuu, puhut yhden ihmisen kanssa ja teillä on hauskaa, yhtäkkiä oletkin puhunut jo 5ihmisen kanssa ja nauratte kaikkien kanssa vedet silmissä.

Edes pikkuhiljaa hiipivä tutina ei vie tätä tänään pois, nyt on hyvä fiilis, vielä kun voisi pari tuntia pöllyyttää lakanoita jonkun oikean ihmisen kanssa niin tämä hymy ei enää voisi leveämmäksi paljon muuttua.

Todella kivaa sunnuntaita ja halauksia kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti