tiistai 7. elokuuta 2012

Meidän pitää jutella

Eikä pidä, minulla ei ole mitään sanottavaa vaan haluan olla hiljaa.

Et se ole sinä, se olen minä, ei kun kyllä se oletkin sinä. Kuulitko kummaa ääntä yöllä? se olin minä puremassa sänkyä koska vihaan sinua niin paljon. Mietitkö miksi herään niin aikaisin, no ihan siksi että aika ei muuten riitä sinun vihaamiseen.(lainauksia eilisestä standup komediasta)

Ei, en minä vihaa ketään, eikä toinen ihminenkään minua.

Fakta nro1
Minulla on oikeasti burnoutin kaikki oireet koska normihommien lisäksi korvaan nyt 7hengen tiimiä yhtenä miehenä (8 jos PM lasketaan mukaan)

Fakta nro2
Meillä on ollut tytön kanssa ihan mukavaa viikonloppuisin, hetkittäin jopa hyvinkin mukavaa


Fakta3 nro3
Kaikki edellisessä postauksessa kirjoittamani kohteliaisuudet ovat totta

Fakta nro4
Johtuen siitä että tosiaan minun lomanikin tilapäisesti peruttiin en varmasti ole ollut täysin oma itseni tai ainakin kärttyisämpi versio itsestäni. Siitä huolimatta olen kyllä yrittänyt parhaani esim huomioimisessa ja mielestäni ei ole kohtuutonta että jos olen rättipoikki 14tunnin työpäivän jälkeen, pyydän toista nätisti nukkumaan vieressäni ja odottamaan muita aktiviteetteja aamuun.

Fakta nro5
Oma tilanteeni häiritsee yhtälailla itseäni vai luuleeko joku ettäå on mieltäylentävää herätä 4krt joka yö, omata dementikon lähimuisti ja sex drive joka on laskenut kuin lehmän häntä.Fakta nro6
Kaikissa ihmisissä on virheitä, ihan jokaisessa ja yksinäistä tulee täydellisyyden odottajalle.


Enkö koe ihastusta siksi että olen väsynyt vai enkö koe sitä siksi että ihminen ei sitten kuitenkaan ole ns minun ihminen. Olenko niin pinnallinen että tietyt esim ulkonäölliset jutut aiheuttavat sen että en tunne sellaista halua kuin pitäisi toista kohtaan vai johtuuko kaikki siitä että olen väsynyt. 

Eikö toinen ihminen häiriinnyt omasta vaivaantuneisuudestaan ja levottomuudestaan vai voiko se olla hänelle ns normaali olotila. Hiljaisuuden ei tarvitse olla vaivaannuttavaa mutta kun nyt se on. Ja juu, arvatkaa kuka on vastuussa siitä ettei sitä kestä ja kuka puhuu sen 80% ajasta, aivan.

Odotan jos loppuviikosta pääsisi lomalle, yksin, en suostu viemään tätä seurustelu asteelle (tapailu asteelta) ennenkun olen saanut nukkua kunnolla.


Ai niin, 2vuoden jälkeen minulla on nyt sitten vakituinen työsopimus, jippiai-itun-jee :) :)
Ai niin, koputtaa puuta ja tiedän että kiviäkin kiinnostaa mutta fyysisesti, jos ei siis väsymys lasketa jumppani sujuu harvinaisen hyvin, silloin kun sinne ehtii siis ja on nukkunut edes sen 6tuntia yhteensä.

Ai niin, minun burnout oireitsa ei tarvitse olla huolissaan, minulla on hyvä suunnitelma, hetki vain vielä täytyy jaksaa. Ja edelleen se 6 viikkoa ja 2 päivää lomaa tällevuodelle vielä jäljellä joka pitää mielen positiivisena sen suhteen. 

Nähdään pian
 


4 kommenttia:

 1. Siis onko tämä "seksihullu", johon et ulkonäöllisesti tunne vetoa sama tyyppi, josta alempaa kirjoitit, että se on niin nätti että et voi sitä ymmärtää, kun taas tässä sanot, että jotkin hänen ulkonäölliset asiat häiritsevät sinua? Sama tyyppi, jonka kanssa juttelu oli mukavaa, mutta nyt sinä puhut 80% ajasta?

  Ups, luinkin faktat nyt paremmin, mutta miten fakta numero kolme voi olla totta? En tajjuu! Miestenhän piti olla niiin yksinkertaisia ja elää työlleen, eiks? :D

  Mutta sen kysyn, että: miksi sitten kuitenkin tuhlaat aikaasi (ja lomaasi, sitten joskus) ihmiseen, joka ei loppujen lopuksi ole sinulle se oikea? Onko se nyt reilua sitä toistakaan kohtaan?

  VastaaPoista
 2. Aivan! juuri sitä minä tarkoitin :) Lähinnä kait minun pointtini oli ja on se että en tiedä johtuuko se että en ole omasta mielestäni niin innostunut kuin pitäisi siitä että olen kuolemanväsynyt vai siitä että ihminen ei ole sitten kuitenkaan se oikea.

  Oli kummin tahansa niin asiat tuppaavat korostumaan silloin kun on super väsynyt. Viehättävänkin ihmisen piirteistä löytää asioita josta ei pidä ja kun itsellä ei ole energiaa johtaa tilannetta eteenpäin toisen hiljaisuus korostuu jnejne.

  Toinen juttu on se että vaikka ihminen ei olekkaan ehkä täydellinen niin hänessä eikä hänen odotuksissaan ole varmasti mitään vialla, minulle tuottaa nyt vain haastetta pystyä vastaamaan niihin odotuksiin.

  Sivuhuomautuksena minusta on vähintäänkin normaalia että varsinkin uudessa suhteessa panettaa aina, kokoajan ja jatkuvasti ja niin minuakin tekisi jos olisi ns normaalitilanne mutta nyt 65tuntisten työviikkojen jäljiltä on vähän energiat vähissä.

  VastaaPoista
 3. Hmm. Itsellä on kyllä taipumusta uskoa tuohon intuition voimaan, vaikka olisi kuinka väsynyt. Toista ihmistä voi pitää kauniina, komeana, viehättävänä ja vaikka kuinka mahtavan ulkonäön omaavana ja tällöin teoriassa hyvinkin haluttavan fyysisestikin, mutta aina se ei vaan riitä kuitenkaan siihen todellisen haluttavuuden syttymiseen.

  Itse olen tuntenut joihinkin ihmisiin heti suoraan vetoa, vaikka he eivät olisi olleet fyysisesti itseäni niin miellyttäviä. Kipinät on silti sinkoilleet. Sitten taas toisaalta sellaisiin henkilöihin, joihin olisi kaiken järjen mukaan pitänyt tuntea älytöntä vetoa pelkän fyysisen habituksen puolesta, ei syntynytkään oikein mitään kipinää. Timmi kroppa, komea kuin mikä, mutta jotain silti puuttuu. En tiedä mistä tuo kipinän syntyminen johtuu,se kun näyttää syntyvän vähän randomilla. Ehkä siihen vaikuttaa enemmän jokin alitajuntainen juttu ja ihan myös molekyylibiologia tuoksujen, feromonien, ovulaatioiden ja yms. muodossa. Vaikea sanoa.

  Mutta luota intuitioosi. Itse toivoisin miehen mieluummin samantien dumppaavan minut jos sitä kipinää ei hänen puoleltaan olisi riittävästi. Luvassa on muutoin vain onneton suhde jos mies ei riittävästi syty.

  T:Toinen nimetön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä olen miettinyt tätä nyt paljon nyt kun olen ollut kesälomalla viimeviikon. En tiedä, kun en tosiaan tiedä, siis esim nyt kun olen ko ihmisestä yli 1000km päässä niin minulla on kyllä häntä ikävä mutta onko minulla ikävä ideaa hänestä vai ko ihmistä itseään.

   Haluan ja toivon nyt ainakin että kun menen takaisin minulla riittäisi energiaa ja innostusta antaa ko jutulle oikea mahdollisuus, tuli siitä sitten jotain tai ei. Ko ihminen on liian "täydellinen" että voisin luopua jutusta edes yrittämättä.

   Poista