lauantai 14. heinäkuuta 2012

Kolhuista matkaa ylöspäin

Oliver tykkää tästä tytöstä, Oliver tykkää tästä tytöstä paljon, matka ei ole ehkä mennyt kuin rasvattu salama mutta kun hän on kuitenkin ns "normaali". Tai siis kun oikeasti, kun hänelle sanoo kohtaliaisuuden, kun hänelle ilmaisee tykkäämistä, kiinnostusta, innokkuutta, hän ei ahdistu, hän ei ala vaiheilemaan vaan hän vastaa siihen. Kun meillä on ollut nuo pari erimielisyyttä, kommunikaation väärinymmärrystä ja riidan alkua, hänen kanssaan voi puhua niistä ja hän ymmärtää ja puhuu Oliverin kanssa kuitenkin samaa kieltä. Hän osaa pyytää aidosti anteeksi jos tilanne niin vaatii ja hän osaa olla tarpeeksi vaativa minua kohtaan.

Hän on älykäs, huumorintajuinen, miellyttävä, keskustelutaitoinen, niin nätti että se suorastaan hämmentää, Hän on seksikäs, välittävä, leikkisä ja jakaa samat tulevaisuuden suunnitelmat ainakin pääpiirteiltään.Hänellä ei ole itsetunto ongelmia, kumpaankaan suuntaan, hän on kiltti ja epäitsekäs mutta ei kuitenkaan alistuva (vaikka onkin ujo)


Onko Oliver ihastunut, on, (ainakin vähän)
Onko Oliver rakastunut, ei (ainakaan vielä)

Tässä tytössä on ainakin teoriassa paljon potentiaalia ja se mikä on jotenkin hassua on se kuinka hän vastaa nyt kaikkeen. Ei täydy pureskella kynsiä miettien että miksi toisesta ei kuulu tai arvuutella mitä toinen mahtaa ajatella, hän kun kertoo sen ihan avoimesti (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta). Hän ei tarraudu mutta osoittaa kiinnostustaan selvästi vaikkain ehkä hieman eri tavalla kuin mihin olen elämässäni tottunut.

Sanoinko jo että tässä tytössä on paljon potentiaalia, ai sanoin, no sanon uudestaan.
Kestääkö tämä, en voi tietää, tuleeko hänestä mun tyttöni, en voi tietää mutta sinne suuntaan mennään tällähetkellä käpälä käpälässä.

Kaikki ei ole mennyt täydellisesti mutta kaikki menee ainakin tällähetkellä kokoajan paremmin.Jää on vielä huteraa mutta se näyttäisi paksuuntuvan nyt päivä päivältä (koputtaa puuta)


Päivän videota coldplaytä, vitsit että tykkään huudattaa tätä kappaletta

3 kommenttia:

 1. Heiippa Oliver, vähänkö kiva kuulla, että valoa tunnelin päässä on nyt kuitenkin! Aurinkoista ja ihanaa kesää tyttösen kanssa, jospa syksystä tulisi elämäsi paras:)

  T: Hymyilevä Noomi, joka on iloinen Oliverin puolesta.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla susta ja että blogi-hiljaisuus tietää hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvät ihmiset, hyvä juttu tämä on ollut vaikka en edelleenkään tiedä tuleeko vuosisadan rakkaustarinaa.

  VastaaPoista