sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Whats wrong with you

Olipa kerran Oliver joka eräässä tilaisuudessa tutustui jälleen kerran uuteen ihmiseen, tyttö kiinnitti Oliverin huomion heti paikalle tultuaan ihastuttavuudellaan ja vaikka hän olikin suht vaikea tutustua hiljaisuudestaan johtuen, teki hän silti Oliveriin heti mukavan vaikutuksen.

Oliver puhelinnumeroa sitten pyytämään ja herrasmiehenä muutaman päivän kuluttua kysymään josko tyttöä saisi viedä ulos.

Tuli tapaaminen joka vaikkakaan ei ollut ehkä salamoita ensisilmäyksellä oli kuitenkin kaikinpuolin muuten onnistunut, nätti tapaaminen, voisi sanoa että tosi kauniit treffit. Tutustumista, punaviiniä, yhteisen suklaakakkupalan syömistä ja vähän pusuttelua ja pyörällä ajelua käsi kädessä.

Viesittely jatkui positiivisena mutta viesteissä oli viive, joskus pari tuntia (joka on vielä ihan ok) joskus 8 (joka on ok vain jos tilanne sen selittää, esim yö tai työaika)

Tuli toinen tapaaminen, jälleen kaikki muuten hyvin mutta tytön avautumattomuus/suojakuori kiinnitti Oliverin huomion (tapaus Jonna soittaa hälytyskelloja päässä). Koska ihmienn on kuitenkin muutoin erilainen Oliver tulkitsi tämän omaksi ylireagoinnikseen, samoin kuin sen että tälläkään kertaa ei päädytty smaan paikkaan yöksi. Suudelmissa alkoi kuitenkin olla jo huomattavaa intohimoa.

Viestit jatkuivat positiivisena, hyvinkin positiivisena,. yhteistä viikonloppua ehdottelevina. Yey
Tuli perjantai, kuten joku hassu olisi voinut kuvitella lähettää poikamies tytölle töistä viestiä tiedustellen päivästä, umpitaukinkin tajutessa ettäå tytön vastatessa seuraava kysymys olisi koskenut mitä hän tekee illalla. Arvatkaa koska tuli vastaus, no murrrrrr klo 11illalla

Taas joutui Oliver miettimään että mitä ihmettä koska vastaus oli jälleen hyvin positiivinen, täynnä ylisanoja ja  kohteliaisuuksia ja ehdotti tapaamista lauantaille. Yey. Oliver vastaa taas miettien että olenpa minä ylireagoiva ja eihän tässä mitään kummaa olekkaan. Arvatkaa koska tuli sitten sieltä puolelta uusi vastaus, no aivan, eilisiltana klo 7.30 että voidaan vaikka käydä leffassa kun tulen kotiin täältä naapurikaupungista myöhemmin (sijainnista johtuen todnäk ei edes mitään mahdollisuutta ehtiä mihinkään ....)
Nyt siisviikonlopun yhteiselo typistyi yhteen myöhäisillan elokuvaan, juu ei kiitos, ilmoitin tekeväni muita suunnitelmia.

Siis nyt ittu oikeasti, miten vaikea on joko a olla lähettämättä lässytys viestejä jos ei niitä tarkoita, b ilmoittaa jos suunnitelmat muuttuu tai sitten vaan ilmoittaa että thanks but no thanks.

On kyllä niin sietämätöntä kun ihmiset vammailee ja säätää ja ennenkaikkea ilman mitään syytä.

Masentaako, ei, ärsyttääkö, no lievvästi sanottuna. 

3 kommenttia:

 1. Höh. Tuollainen epämääräinen säätäminen on niin ikävää, se ei vaan ole oikein. En voi ymmärtää miksi ihmisille on niin mahdottoman hankalaa puhua suoraan ja sanoa mitä haluaa / tarkoittaa. Ristiriitaiset viestit ja turhat lässytykset vaan saa kiehumaan kuupassa. Muutenkin tuollainen kaikenmaailman pelailu ihmissuhteissa, tapailussa, tutustumisessa jne. on niin väärin.

  Är ja mur. En tykkää, ei Oliveria saisi tuolla tavalla kohdella.

  VastaaPoista
 2. Ärsyttävää. Ei tuohon voi kyllä oikein muutakaan sanoa. Kaverini valitti täsmälleen samaa viimeisestä tapaamastaan miehestä, koska se kuvio meni just noin niinkuin tuo sunkin tapaus. En itsekään tajua ollenkaan tuota kylmää-kuumaa/soutaa-huopaa meininkiä ihmisissä. Miksei voi samantien sanoa, että mitä haluaa / ei halua. Säästyy kaikkien vaiva ja energia.

  Ihmeellistä puuhastelua. Joko lässytellään tosissaan tai sitten ei ollenkaan. Ristiriitaiset signaalit ovat todella raivostuttavia ihmisten välisessä kanssakäymisessä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Norppa ja Noomi :) Niin minusta pelailukin voi olla ihan ok jos se on rehellistä ja selvää että se on sitten sitä. Silloin ihmiseltä ei odotakkaa mitään muuta ja ko ihmiseen suhtautuu siten. Mutta ristiriitainen viestintä jossa hehkutetaan toista ja tehdään toisin on toisen typeränä pitämistä. Ja ennenkaikkea se on niin turhaa tai siis kun en ymmärrä mitä sillä voisi saavuttaa jota ei muuten saisi. Ei minua tai meitä täydy hehkuttaa että minulta saisi seuraa, seksiä, illallisen, huomiota, läheisyyttä joten se motiivi jää niin pimentoon.

  VastaaPoista