torstai 2. kesäkuuta 2011

Vertical lines

Täytyy myöntää, minä pidän poikien välisestä huumorista ja viihdyttävistä linkeistä ja videoista. En tiedä, ehkä jotenkaan kun en ole koskaan sinänsä ollut ns isoissa poikaporukoissa viihtyvää tyyppiä (päinvastoin) niin tämä on sitten se oma tapa ns male bonding juttuun. Lähetellä työkavereiden (siis miespuolisten) kanssa linkkejä milloin mihinkin joka oletettavasti saa ainoastaan miespuolisille hymyn huulille. Koska kyseessä on työympäristö niin kyse ei ole edes mistään k18 materiaalista vaan kuitenkin sinäänsä suht no jos ei nyt viettomasta niin enemmän siis hymyilyttävästä materiaalista eikä p##n#####.

On jotenkin hassua myös kuinka se ei edes riipu juurikaan iästä vaan samalla lailla joillekkin jutuille hymyilee niin 21v, 33v kuin myös meidän osaston 50vuotiaskin.
Oikeastaan mikään muu ns huumori ei ole yhtä rajat ylittävää ja jotenkin universaalia.

Toisella puolen kun on sitten taas esim huumorityyppi joka ei joskus osu eikä uppoa sitten lainkaan vaan saa aikaan lähinnä vaivautuneen hiljaisuuden.

Esimerkkinä tästä jälkimmäisestä vaikkapa tilanne alkuviikosta kun eräs osastomme nainen mietti lounaspöydässä mitä hän voisi antaa ystävättärilleen lahjaksi siitä kun nämä pitivät hänelle hienot polttarit ja minun ehdotukseni pullosta vodkaa ja raskaustestistä sai aikaan lähinnä vaivautuneen hiljaisuuden :)

Päivän videona: Mistä tietää että Oliverin huushollissa on alkanut kesä, no siitä tietysti kun Manu Chao ja radio bemba sound systems live alkaa taas raikaamaan.

3 kommenttia:

 1. Voi pojat teitä, ihana lahjaidea, kerrassaan :). Mie just eilen mietin teidän miesten suoraa ja vilpitöntä putkiaivohuumoria, joskus, kun tiukkapipoisuus iskee, sitä vaan ei kestä. Itsellä kun on 20 miestyökaveria ja yksin naisena oon, niin tuota vääntöä riittää. Mut hei, 95% mie nauran mukana.

  -c
  p.s. siellä paistaa aurinko ja ulkona liikkuu nättejä tyttöjä ja poikia :)

  VastaaPoista
 2. http://i5.photobucket.com/albums/y156/jediman600/toissa.gif :)

  VastaaPoista
 3. Tänään samaistuin just tuohon. Nauratti :)

  -c

  VastaaPoista