torstai 10. maaliskuuta 2011

Joinko vai enkö

Vähän Ikisinkun aihetta lainatakseni, jos en ole paljon puhunut täällä seksistä niin vielä vähemmän dokaamisesta. Rumpujen pärinää pärrrärääräräräärär onko Oliver sitten täysi alkoholisti, juoko hän paljon, usein, yksin, suruun, murheeseen, vitutukseen, närästykseen, eikö korkki mene kiinni vai onko se koskaan auennutkaan.

Juotko sinä paljon?
En, välillä tuntuu että liian vähän sosiaalisuuden kannalta

Miksi?
Ei maistu, ei huvita, tulee liian paha olo liian pitkäksi aikaa.

Paljon on vähän?
Keskimäärin olen ollut viimevuosina humalassa ehkä noin 1-2krt kuukaudessa, useammin 1 kuin 2. Poislukien kesäloma jolloin pienessä hiprakassa noin 30% illoista.

Oletko joskus sitten dokannut enemmänkin?
Olen ja en, en mitään ns alkkismeinkiä eli aamusta iltaan (paitsi festarit ja jotkut kavereiden kanssa tehdyt mökkireissut) mutta siis käynyt ulkona paaaaaljon ennen. Sitten into väheni, en vaan enää saa oikeastaan mitään ihan vaan baareilusta sen itsensä vuoksi.


Voisitko kuvitella lopettavasi juomisen kokonaan?

Helposti, en ehkä loppuelämäksi koska en näe siihen oikeastaan mitään syytä mutta esim 12kk tipattomana ei olisi mitenkään mahdotonta tai vaikeaa sinäänsä jos elämäntilanne olisi erilainen.

Ai syytätkö sinä elämää juomisestasi?
Öö en, vaan sitä että jos sinkkuna on mahdollisuus viettää joko lauantai illat yksin tai ihmisten seurassa baarissa niin ihan joka lauantaita ei huvita olla yksin.

Aaah oletko sinä sitten niitä ihmisiä jotka parisuhteeseen mennessään lopettavat ulkonakäymisen?

En mutta luulen että se muuttaa muotoaan ja sitäpaitsi voihan ulkona käydä yhdessä (erikseen ei ole koskaan ollut itselle mikään itseisarvo) Jos olen jonkun ihmisen kanssa yhdesä niin miksi en ainakin useimmiten haluaisi käydä hänen kanssan silloin yhdessä ulkonakin. Minusta ja huom tämä on toki vain ja ainoastaan minun mielipiteeni, suhteissa joissa ihmiset haluavat tietoisesti/useimmiten käydä erikseen ulkona on minusta jotain kummallista ja en ennustaisi niille kovin ruusuista tulevaisuutta. Toki ns poikien ja tyttöjen illat erikseen mutta noin yleisesti öö miksi en haluaisi pitää hauskaa oman kumppanin kanssa.

Vietätkö tipatonta tammikuuta?
En, vuodessa tulee kyllä useita kuukausia täysin tipattomana mutta enemmän fiiliksen kuin almanakan mukaan.

Miksi et lopettaisi dokaamista loppuelämäksi?
Koska kännissä on kivaa ja kylmä olut tai hyvä punkku on yksinkertaisesti hyvänmakuista.

Mites muiden juominen?
Ei liikuta sen suuremmin paitsi jos se menee tasolle jossa ihmisistä täytyy alkaa huolestua sen takia, silloin en pidä koska huolestun rakkaista ihmisistä ehkä keskimääräistä helpommin ja en pidä siitä tunteesta. Minulla on myös menneisyydestä todella huonoja kokemuksia ex kumppaneidern dokaamisesta ja täysin naamat oleva nainen on myös sen takia itselle todella suuri turnoff. Olen lopettanut parikin deittailua ko asian takia - ko ihmiset dokasivat minusta liikaa tai siis liikaa kerralla (ja kyseessä ei ollut siis mikääm puolivahingossa tapahtunut yksi kerta vaan säännöllinen/viikottainen aivan perseiden kiskominen) En tuomitse ihmisiä jotka haluavat tehdä niin mutta itse en vain halua katsoa sitä vierestä.

Oletko sinä vähän nihilisti, pitääkö nyt hauska ilta lopettaa vain siksi että pullo on tyhjä mielummin kuin että avaisi uuden?

No siis se riippuu niin tilanteesta, en mä kannata ns laskemista paitsi jos laskematta jättäminen tuottaa ongelmia. Kliseisesti sanottuna jokaisen pitäisi tuntea omat rajansa ja lipsua niistä yli vain ns tietoisesti)

Kummallisin oma juomasekoitus?
No ei ole ehkä kovin kummallinen mutta kesäjuomana halpaa (halpaa siksi että muuten tuntisi syyllisyyttä) punaviiniä ja jaffaa jääkylmänä 70-30 suhteella. En kehtaisi tilata julkisesti :)

Onko elämä parasta huumetta?

Rakkaus on.

Meinasitko nyt jutusta kertomisen kunniaksi tirpaista yhden oluen?
En, sensijaan tirpaisen itseni hikoilemaan kuntosalille ennen kuin se menee kiinni

Miksi? Kellokin on jo vaikka mitä?

Sen takia ettei minun tuleva muruni pitäisi minua niin pullukkana kun me kohta tavataan :)

Oliver, käsi sydämellä oletko sinä pullukka vai miksi tämä aihe nyt on noussut esiin?

En, kunhan horisen omiani tapani mukaan.

Päivän videona yksi kaikkien aikojen stand-up komedian suosikkeja ja ehkä parhaan shown loppuosa/lauluosa (muutoin ko show on ihan perus stand-up komiikkaa). Suosittelen lämpimästi katsomaan myös koko esityksen mutta sillai että lataa kaikki valmiiksi koneelle koska ainakin itselle kokonaisuus tuo sen hauskuuden / hyvä fiilis tunnelman :)

4 kommenttia:

 1. Sie oot kyllä aika hauska! Sun horinat naurattaa pullukka :)
  -c

  VastaaPoista
 2. Kiitos c, rapsuttelee vatsaansa :)

  VastaaPoista
 3. Sait mutki hyvälle tuulelle :) Ja usko vaan kyllä se oikea tulee vielä vastaan. Mulle itelle ei ole niin hyvät ennusteet. Jossain luki oliko se nyt horoskooppi vai mikä ihme ennustus, että tuun löytään rakkauden vähän yli 50 vuotiaana. Että tosi * kiva!

  ~mayonna~

  VastaaPoista
 4. Hyvä :) siis hyvä tuuli, ei rakkauden löytyminen ehtoopuolella :)

  VastaaPoista