maanantai 4. huhtikuuta 2011

Friends are getting married - I am just getting drunk

FB ryhmä, pitäisi varmaan pikkuhiljaa liittyä.
Vauvoja siellä ja täällä, hmm pikaisella laskemisella 3 kaveria saavat seuraavan 2kk sisällä. Jippii.

Ei kun tietty on ihan onnellinen muiden puolesta mutta vähän yksin murisee.

Minä olen yllätys yllätys ollut töissä, aina, kokoajan ja sitten työihmisten kanssa ulkona ettei pääse naamat unohtumaan. Tavannut pari suloista tyttöä ko merkeissä, varattuja (iso iso yllätys sinänsä).

Olen myös hengannut suht usein erään ystävättäreni kanssa, en muista olenko kertonut ko ihmisestä täällä aiemmin mutta hänessä on jotain kummaa. Ei kipinää, ei ihastusta tai mitään kuprua vatsanpohjalla mutta minulla on hänen seurassaan ihan todella rauhallinen olo. Siis vaikka olisin juuri vetämässä stressistä hiuksia päästä niin kun olemme olleet 30min yhdessä niin oloni muuttuu niin rauhalliseksi ja seesteiseksi että ihan kuin hän olisi laittanut jonkun pillerin kahviini (mahdollista tietty sinänsä :)

En tiedä, vähän ehkä taas kiukuttelen kaikille tytöille, tai en kaikille mutta siis kun olenhan minä sitten tavannut sinkkuttyttöjäkin noissa illanvietoissa mutta en tiedä, jotenkin taas niin a ei yhtään samanhenkisiä tai b näitä etsin itselleni katalogi miestä (en yllättyisi jos ko ihmistyyppi kysyisi suoraan tarkkaa tulotasoa tai vastaavaa)


Päivän videona toista kertaa blogin historiassa video miehille,
en siis seuraa urheilua käytännössä lainkaan lukuunottamatta kiekkoa ja sitäkin vain harvoin mutta tämä video on silti allekirjoittaneen mielestä vähintäänkin päheä taustapoppiksen jyskyttäessä mölytoosasta kunnon volyymilla.

4 kommenttia:

 1. Sulla on mun fiilikset. Mie oon just miettinyt samoja asioista, vauvoja ja häitä siellä ja täällä, sekä ollu kiukustunut, te pojat, höh teitä, paljon kivoja mutta siinäpä se.
  Ja tämäkin vielä, et tykkäsin tuosta biisistä ja en oo edes mies, sen siitä saa ku on yli puolet vuorokaudesta teikäläisten seurassa.

  Mut eipä heitetä kirvestä kaivoon, huomenna voi olla SE päivä että se OIKEA tulee vastaan, ratikassa.
  -c

  VastaaPoista
 2. Ei se ehkä niin tarkkaa tuon sukupuoli-tykkään tuosta jutusta kanssa :) Toiv tuli vastaan? (nimimerkillä, en ole skeptinen, en ole skeptinen)

  VastaaPoista
 3. Ei tullut ei >:(, eikä tullut eilen eikä tänäänkään, liekö koskaan tuleekaan. Ehkä sulla kävi tuuri ja se tuli??

  -c

  VastaaPoista
 4. Hmm juu tuli ja meni, kesti ohitsekiitävän sekunnin ja ei se toinen ehkä sitä sekuntia huomannut mutta ehkä sitten ensikerralla vähän pidempiaikainen :)

  VastaaPoista