maanantai 7. maaliskuuta 2011

Laskiaispullukka

Omia kirjoituksia on hassu lukea, varsinkin sellaisia jotka on kirjoittanut enemmän tai vähemmän jonkun tunteen vallassa, välillä tuntee myötähäpeää, välillä tekisi mieli sanoa jotain rohkaisevaa tai sitten vaan vajota maan alle että koita nyt Oliver hyvä suoriutua.

Ai mitä kirjoituksia luin, no siis hmm lähinnä esim vanhoja skype keskustelujani jonnan kanssa, ai miksi niitä luin, no siis tapasimme sattumalta ja sovittiin että käydään kahvilla niin sen takia tuli mieleen koko juttu ja noh sitten vietin hetken muistellen itseäni ja viimevuotta. En tiedä mennäänkö sinne kahville koskaan, tuskin, ei sen niin merkitystä tai siis ei sillä ole mitään merkitystä mutta en tiedä. Oli kummaa nähdä, ei tullut mitään tunnemyrskyä vaan enemmänkin vain vähän hmm noh päälimmäiseksi tunteeksi jäi jotenkin vähän säälivä olo joka kuitenkin meni ohi alle tunnissa. Tiedän että säälivä voi kuulostaa kummalta ja en oikein itsekkään tiedä miksi mutta siis hmm, jotenkin kun huomasi ettei tilanne hetkauttanut itseä oikeastaan lainkaan ja toinen ihminen oli ehkä huomattavasti varautuneenpi niin tuli vähän sellainen hmm "tsemppiä sulle" fiilis.


Pari tyttöä on osoittanut alustavaa kiinnostusta, toinen tai siis ensimmäinen on ihan ok, ihan viehättävä sinäänsä mutta ei vain yhtään minun tyyppinen tai tarkemmin en usko olevani se mitä hän etsii. Luulen että hän on kiinnostunut vain koska a ei kuulopuheiden mukaan enää yhtään halua olla sinkku ja b tietää minut yhteisten tuttavien kautta ns hyväksi tyypiksi. Niin hanurinsoittajasta kuin se onkin niin kun ei tai siis joo mutta kun ei. Kun haluaa innostuksen, ihastuksen jnejne eikä sopimussuhdetta.

Toinen taas, tosi mukava mutta kun hmmm siis kun ei minkäänlaista fyysistä viehätystä. Tunnen itseni typeräksi mutta...


Päivän videona hmm en millään osaa päättää loungen ja räminän väliltä, olen kuunnellut paaaljon vanhaa klassikkopunkkia ja luulen että se on merkki ns sisäisestä vastavoimasta arkipäiviini mutta sitten itunesin random play alkoi taas soittamaan loungea ja ehkä tmä kuitenkin sopii ähän hetkeen paremmin.Ko yhtyeen kotisivu http://www.trio-eletrico.com
on joskus tullut jätettyä taustalle pitkäksikin aikaa ihan vaan taustamusaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti