sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Huijausta

että tytöt tykkäisivät tanssia enemmän kuin miehet, tai siis joo jos kyse on julkisesta ns ryhmässä tapahtuvassa ketkutuksessa niin silloin joo mutta esim tänpäiväiseen videoon niin väitän että max 1/3 kaikista existäni(sisältäen siis vakavammat kuin vähemmän vakavat jutut) olisi suostunut noin spontaanisti sunnuntai illan ratoksi.

Ensiviikosta on tulossa toiv mielenkiintoinen tai siis mielenkiintoinen siitä tulee ainakin mutta toiv tulee myös hyviä uutisia työrintamalta. Jos ei ensi niin seuraavalla sitten toivottavasti ainakin.

Kone siis (jos tässä nyt itseään koneeksi kerran tituleeraa) yskii ja köhii noin kuvainnollisesti mutta ei suinkaan ole sammunut( no muutama yö sitten oli mutta ihan kotiin nätisti :) Mitä Oliver koittaa siis sanoa on että vaikka elämä ei ole nyt ihan parhaimpia kortteja tässä tämän vuoden puolella jakanutkaan niin niin no köhinällä ja puhinamlla eteenpäin.

Edit: Piti vielä lisäämäni että pidän tästä kappaleesta ja erityisesti yhdistettynä videoon todella paljon, kuvaa tunnelmaani todella hyvin vaikkakin toki haikeasti kun ei ole tanssikumppania ja surrounding lovekin taitaa olla enemmän sellaista hmm no ei ihan sitä mitä eniten kaipaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti