lauantai 18. kesäkuuta 2016

King of fools

or just a playboy breaking rules. Kuka tunnistaa laulun ansaitsee papukaijamerkin!

Ei uutisia ihastuksen suhteen, poikamies yrittää kovasti päivittäin lähestyä tyttöä milloin milläkin verukkeella mutta jostain syystä on alkanut tuntumaan että siinä missä kiinnostus oli poikamiehen mielestä ilmiselvästi molemminpuolista, niin ehkä se ei nyt sitten olekaan.

 Poikamiestä harmittaa koska hän pitää tyttöä edelleen niin maan harvinaisen viehättävänä ja jotenkin tekisi niin kovin mieluusti ko tytön kanssa lähempää tuttavuutta. Poikamies on mennyt jo sellaiselle hassuuden asteelle että käy tarkistamassa peilistä kuontalonsa jonkinasteisen kunnon (tukka hyvin ja ei kahvikeksin muruja suupielessä) ennen kun menee juttelemaan tytölle.

Tytto sen sijaan on asiallinen, muutama merkitsevä katse tuli yhteisessä tilaisuudessa mutta sitten taas viileni ja poistuu herkästi paikalta kun poikamies yrittää kehittää jutunjuurta.

Harmillista, kovin harmillista.

Eihän poikamies toki voi edelleenkään olla varma mitä tyttö ajattelee, tavallaan häntä nyt ainakin himpun verran kiinnostaa mitä poikamies hänestä ajattelee koska korjailee ulkonäköään poikamiehen saavuttua paikalle mutta mistä sitäkin tietää, ehkä se on vain hänen tapansa ja tekee niin kokoajan.


2 kommenttia:

 1. Olen yrittänyt mobiilisti kommentoida jo useamman kerran eri kirjoituksiin, mutta aina ne on hävinneet bittiavaruuteen:/

  Mutta, piti siis sanomani, että hienoa että ihastusta on ilmassa! Tunteet kuitenkin tekevät elämästä elämisen arvoista, vaikka välillä sitä toivookin ettei niitä olisi:D

  Ja tyttö saattaa olla vain varovainen. Usein näissä asioissa sitkeys kyllä palkitaan:D

  Hyvää jussia!

  VastaaPoista
 2. Ketkuja nuo tekniset haasteet, minullakin kone kaatuilee aina siinä kohtaa kun ei muista tallentaa.

  Ihastusta on vielä himpsauksen mutta jos ei vastakaiku kohta kovene selvästi niin kyllä se vääjäämättä laantuu päivä päivältä, katsoo nyt :)

  Minähän en ole oikein koskaan (ainakaan ikuisuuksiin) ketään sillätavalla piirittänyt kun uskon että joko kiinnostus on molemminpuolista tai sitten ei ja se siitä.

  Ja samoin! :)

  VastaaPoista