lauantai 19. helmikuuta 2011

Give it to me baby like a boom boom boom :)

Katsoin ihmisiä jotka ovat pukeutuneet niin v#### virallisesti, kuuntelin uskomattomia määriä tekonaurua, juttelin amerikkalaisten vieraiden kanssa small talkkia ja takaraivossa tykytti lähinnä kaksi vaihtoehtoa, a mitä minä teen täällä, b teki mieli avata suu ja ehdottaa että mitä jos mennään kaikki jäykän lounastamisen sijaan vaikka bisselle,

Ei menty mutta ainakin sain muista töistä hyvän tekosyyn jättää loppupäivän palaverit väliin.

Suunnittelen pitkää lomaa pohjoisamerikkaan, on pitänyt mennä niin omaksi ilokseen kuin työn merkeissä useamman kerran mutta aina on peruuntunut. En tiedä menenkö nytkään, ajatus on kiva mutta kun mietin käytännössä niin en tiedä, haluaisin olla innostuneempi ja en ymmärrä miksi en ole.


Yritän piristää työpäiviäni, tänään aloin vastaamaan puhelimeen murisemalla ja vastaamalla kaikkiin kysymyksiin joko mur tai mur mur (kyllä ja ei jonka kerroin puhelun kestettyä hetken)

Minua lähellä istuva noin 10v vanhempi kolleega kurtisteli kulmiaan mutta en antanut sen häiritä vaan vastasin seuraavaan puheluun laulamalla what you wan want want, what i want want want, give it to me baby like boom boom boom.
Täytyy myöntää että näin soittajan (eräs nainen toiselta osastolta jonka kanssa olen kaverustunut joka vaan nauroi ja epäili minun olevan todella loman tarpeessa)

Ko laulu päivän kappaleena, vaikka tämä versio on niin "väärin" ja alkupeäinen placebon niiiiiin hyvä kappale niin on tämä minusta aikasta menevä rallatus silti:

Menee kärttyilemään peitonalle...

9 kommenttia:

  1. Hei - tämähän oli sangen loistava rallatus tähän aamuun:) Rihannan psykedeelisyys sopi tähän hyvin. Täytynee lähteä kuuntelemaan se alkuperäinen. En edes tiennyt asian näin olevan.

    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Öö... paitsi että taisin käsittää asian väärin:) Joten unohda äskeinen kommenttini. (Paitsi että video oli hyvä:))

    T: nolostunut noomi

    VastaaPoista
  3. :) En nyt ole ihan varma kumpi käsittää väärin vai ei kumpikaan :) mutta kyseessä on siis 2 kapleen yhdistety miksaus, Placebon - Bitter end ja Rihannan - Rude boy :)

    VastaaPoista
  4. :) Joo - minä tajusin sen, että kyseessä oli miksaus molemmilta, mutta sitten minä jostain syystä kuvittelin hetken, että Placebolla olisi ollut joku originaali tuosta Rude Boysta... mikä kieltämättä oli outo päätelmä, mutta se oli ilmeisesti ajatuksena niin vastustamaton, että halusin kuvitella asian olevan niin:):) Mitäs siitä naisten logiikasta sanottiinkaan:) No -jokatapauksessa tuo video sai minut hyvälle tuulelle ja tämä koominen päättelyketju nauramaan, joten loppu hyvin, kaikki hyvin!

    VastaaPoista
  5. Mä niin toivon et joku vastaa mullekki joskus noin ku soitan, piristystä vähän kuivakkaan töielämään.

    Sä oot elävienkirjoissa :)

    -c

    VastaaPoista
  6. Elävien kirjoista en ole ihan varma mutta kait jotain sinneppäin ainakin :)

    VastaaPoista
  7. Niin kauan ku se henki pihisee on toivoa että sehän nousee vielä ylös ja lähtee juokseen.

    -c

    VastaaPoista
  8. Mistäköhän hän höpisee? :)

    VastaaPoista
  9. Erittäin hyvä kysymys, mutta vastausta en tiedä, varmasti joku syvällinen ajatus hänellä oli ja siitä se sitten lähti.
    Mutta että hauskaa kevättä kuitenkin.

    -c

    VastaaPoista