maanantai 6. joulukuuta 2010

Online deittailun julma maailma

Menee hyvin kuin jessen pääsiäinen.

Jos jutteleee ihmisen kanssa yhteensa noin 8tuntia chatissä, on vaihdettu kuvat ja sitten noin 20 lyhyen emailin jälkeen kuvittelee että olisi ehkä minusta ihan sopivaa vaikka kysyä jos käytäisiin kahvilla niin, jos toinen pyytää uutta kuvaa, sen saatuaan kysyy tarkennusta hiusten pituudesta ja sen tiedon saatuaan hiljenee täysin niin tuntuuko kenties hieman ankealta. Onhan ihmisiä monista syistä tässä maailmassa dumpattu mutta jos korkeakoulutetuksi itseään nimittävä ihminen dissaa minut sen takia että hiukseni ovat hänestä 10cm liian pitkät niin tuota, öö siis tuota mitä.

Ei siinä mitään mutta tätä asiaa kävelyllä pohtiessani kun joku ilmeisen jossain päihteissä oleva kuski meinasi ajaa autolla päälle (noin 3cm jäi väliä) niin siinä vaiheessa alkoi taas miettimään että mikä ihme tarkoitus tällä kaikella taas onkaan.

Halauksia jokaiselle joka vetää yksin peittoa korville tänäyönä.

9 kommenttia:

 1. Missä vika? Siinä, että tyyppi on ns. autokaupoilla, valitsemassa itselleen ihmis-esinettä oman egonsa jatkeeksi, ei kumppania. Tähän syyllistyvät sekä miehet että naiset. Sitten ihmetellään, kun "ketään ei löydy" tai "minä en kelpaa".

  Ei muuta kuin uutta putkeen!

  VastaaPoista
 2. Tähän sanoisin vaan että Jesse nousi kolmantena päivänä joten älä nyt ihan vielä menetä toivoa. Sitä toivoa en kuitenkaan laittaisi virtuaalionnenonkijiin vaan ihmisiin jotka ovat verta ja lihaa. Ylös ulos ja opettelemaan ensin omasta elämästä nauttimista :). Sitten kun tykkää itsestään ja elämästään niin naisten perässä ei tarvitse enää juosta sillä ne löytää itsekin sun luo. Sellainen epätoivo ja pakko löytää joku ei ole välttämättä niin viehättävää, ellei vastapuolena sitten ole toinen epätoivoinen. Terkuin yksi joka juuri nousi yksin yksiössään sängystä ja joka opettelee elämässään löytämään tällä hetkellä mielekkyyttä asioista jotka minulla on, ei niistä jotka puuttuu.

  Hyvää itsenäisyyspäivää meille itsenäisille ;)!

  VastaaPoista
 3. @toinenkerta, niin ja siis joo tavallaan minusta on ihan ns ns sääntöjen mukaistakin että tällaisissa jutuissa on huomattavasti pinnallisempaa ja esim ulkonäkö on suuressa osassa. En sano onko se hyvä tai huono mutta ns pelin hengen mukaista kuitenkin. Se mistä meni kahvi väärään kurkkuun oli se miten pienestä se sitten onkaan kiinni. Jokaisella tietysti mieltymyksensä jnejne mutta siis niin, sinun hiuksesi ovat nyt kyllä väärää sävyä, muuten olisit sopiva ja suloinen kuin kissa pienenä mutta ei, liian vaalea sävy.

  @Mii, hmm siis tuota minähän en ole harrastanut online deittailua oikeastaan koskaan aiemmin, 2viikkoa sitten päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden koska en nähnyt siinä nyt suoranaisesti menetettävääkään. En nyt ihan välttämättä suostuisi myöntämään sitä epätoivoksi jos vaikka löytää sitten jonkun kivan ilmoituksen ja vastaa siihen, ihan samoin kun en ihan myöntäisi epätoivoksi sitäkään jos menee joskus juttelemaan jollekkin.

  Sitä en kiellä ettenkö kaipaisi rakkautta kuin hullu puuroa, ilman sitä tietysti koko tätä blogia ei olisi olemassakaan mutta niin.

  VastaaPoista
 4. @Mii, jatkan vielä sen verran että ymmärrän kyllä pointtisi yksin onnellisena olemisen tärkeydestä sinänsä.

  VastaaPoista
 5. Niin.. se se minun pointti ehkä olikin että jos kaipaa rakkautta kuin hullu puuroa niin se saattaa välittyä myös toiselle osapuolelle nimenomaa sellaisena että kaipaa sitä rakkautta eikä sitä toista ihmistä.. Sellaisena että vaan väkisin ja pakolla tahtoo nyt jonkun kenestä voisi tykätä. Se ei ole kovin imartelevaa. Eikä nettideittailussa ole sinänsä mitään vikaa ,mutta faktahan on se että se on täyttä fantasiaa. Ihminen jota luulet viehättäväksi naiseksi voikin olla vaikka viisikymmppinen mies. Minäkään en voi tietää oletko sinä oikeasti mies vai nainen vai jotain siltä väliltä :D. Olen nimittäin itsekin kerran aloittanut anonyymiblogin joka oli täysin keksittyä alusta loppuun.. tosin lopetin sen lähes samantien kun ei ollut pokkaa jatkaa sitä :P.

  VastaaPoista
 6. Hmm siis oletko oikeasti saanut kuvan että minä kaipaan ihan vaan jotain tyttöä, että kuka tahansa tai miltei kuka tahansa josta voisi tykätä? Että kaikki se minun höpinäni täällä jossa puhun yhdestä ainoasta oikeasta, "the one" onkin vain silmänlumetta ja oikeasti minulle kelpaisi vaikka naapurin labradorin noutajakin. Että kun sanon kirjoittaneeni jollekkin tytölle jonka koin mahdollisesti kiinnostavana niin oikeasti olenkin kirjoittanut kymmenelle ja vingun kuin puhallettava kumilelu kaikkien perään jos minut vain joku huolisi?

  Jos minun teksteistä oikeasti saa sellaisen kuvan niin kirjoitan sitten ilm aivan päin honkia (ei yllätys sinäänsä)

  Ja kyllä, tiedän, minussa on drama queenin vikaa kun sille päälle satun vaikka olenkin ihan oikeasti poikamies, ainakin kun viimeksi pöksyihin vilkaisin :)

  Nettideittailu on fantasiaa mutta niin on tavallaan koko tutustuminenkin, ihmiset osoittautuvat muutaman kuukauden jälkeen usein erilaisiksi kuin mitä ensivaikutelma oli, joskus se vie jopa pidempään. Ok sukupuoli nyt yleensä selviää jo ensimmäisellä tapaamisella :) mutta sen lisäksi.

  Sekin on totta että blogeistakaan ei tiedä ovatko nämä totta mutta menee kohtuullisen kyyniseksi jos epäilee kaikkea. Minä uskon että sinä olet se tyttö joka sanot olevasi, uskon samoin myös muista blogeista joita seuraan, jos joku ei ole niin jaah, noh vähän tyhmää mutta niin.

  VastaaPoista
 7. Jo se on tarkaksi menny jos kaikki loppuu 10 senttimetriin, siinä on jo tarkkaan määritettynä minkälaisen (ulkoisesti)ihmisen se joku sitten haluaa.
  Mun yltiöpositiivisyys sanoo, että eteenpäin, vaikka polvia myöten hangessa seisoisitkin, kyllä se aurattu tie vielä löytyy.

  Ja musta nettideittailussa ei oo mitään vikaa, tiedän monia jotka ovat löytäneet ihmisensä sen välityksellä. Musta se on vain yksi vaihtoehto monien joukossa olla tekemisissä ihmisten kanssa.

  -c

  p.s. voiko sen halauksen saada vielä? ois tarvetta.

  VastaaPoista
 8. No voi kurja! :( Eipä tainnut sitten olla ihan ajan tasalla se tyttö, sillä voihan ne hiukset käskeä leikkauttaa sitten kun seurustellaan! ;) No ei, oikeasti tosi ihmeellinen juttu. Tuntuu niin harmilliselta, ettet löydä itsellesi sopivaa Prinsessaa. Ja tämän blogisi perusteella se tuntuu myös tosi ihmeelliseltä.

  Kaikesta huolimatta mukavaa ja toivorikasta joulun odotusta, Oliver!

  inari

  VastaaPoista
 9. C - Tuo vakiokommentaattoreiden positiivisin ilmentymä, miljoona virtuaalihalausta noin alkajaisiksi :)

  ---

  Inari, kiitos ja samoin.

  VastaaPoista