tiistai 4. tammikuuta 2011

Leikkimättömät ihmiset

Hyvä on, takakireys on yksi turnoff mutta toinen jonka huomasin tänään työpaikan drinkki iltamissa on se kuinka hmmm siis kuivia jotkut ihmiset voivat olla vaikka ovatkin muuten kovin mukavia. Siihen on jotenkin kovin vaikea edes reagoida jos ja kun toinen osapuoli on vaan niin kuiva ja jotenkin erimaailmassa kaikesta mikä liittyy flirttailuun ja oikeastaan koko sukupuolten väliseen kanssakäymiseen.

Ihan sama millä lauseilla yrittää edes saada hymyä aikaiseksi mutta kun vastassa on täydellistä antiseksuaalisuutta niin se on vain hämmentävää.

Sama ihminen oli saada sydärin kun en osannut sanoa kuinka monta ihmistä pidän tai olen pitämättä viehättävän näköisinä ko paikassa ja potin räjäytti lauseeni eräästä naisesta joka on hyvin viimeisillään raskaana ja sanoin että minusta raskaana olevissa naisissa voi olla jotain omalla tavallaan hyvin viehättävää ja kaunista.

En tiennytkään että siinäkin on sitten ilmeisesti jotain hyvinkin kieroa.

2 kommenttia:

  1. Meitä on niin kovin moneen junaan tässä maailmassa, ei kaikkien kanssa vaan voi olla samalla aallolla, ei vaikka miten tekis mieli ja yritystä olisi. Tosin sellaisia ihmisiä on joskus kiva ja erittäin helppo järkyttää jotka eivät ole samoissa linjoissa sun kanssa..Se on aikas huvittavaakin joskus.

    Hyvää uutta vuotta kieron mielen omistajalle :), ihan kaikki tosin ei ehkä oo tuota mieltä sitten.

    VastaaPoista
  2. Totta ja samoin näin hyvin myöhässä hyvää uutta vuotta myös sinulle!

    VastaaPoista