sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joululoma

Tällä tyypillä on taas vähän angsti, joulun syömiset ja viimepäivien baarireissut vaativat veronsa ja tekisi mieli nukkua vuorokausi. Onneksi joululoma loppuu ylihuomenna ja voi taas jatkaa kunnon ihmisen elämää :) tehdä ylitötä iltamyöhään ja tuhahdella kauppajonossa pariskunnille (niille joille oikeasti on vähän kateellinen kun ne käsikädessä valitsevat sipsipussia) ja uskotella olevansa suurikin uraohjus jolla ei olisi edes aikaa moiseen.

Kuten jokainen sinkku (ainakin avoliitossa olleet) varmaan tietääkin on kaupassa yksin käynti ja varsinkin yksin kokkaus ehkä nihkeimpiä asioita sinkkuna olossa. Vääntää nyt jotain tuntikausia ja ylittää itsensä uudella makuelämyksellä ja sitten blaah 5min ja lautanen on tyhjä.
Kauan eläköön aasialainen take away.

Siitä tulikin mieleeni että täytyy lähteä ostamaan sieltä pahaisesta kaupasta pakastemustikoita kun illalla olisi tarkoitus leipoa mustikkamuffinsseja vanhempien luona.


Lopuksi vielä kiitos kaikille tosi paljon kommenteista, on aina kivempi kirjoittaa kun tietää jonkun lukevan ja ehkä jopa miettivän samoja asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti